IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Nimipäivä 2010Sunnuntai 27.06.2010 02:27

Tänään on minun nimipäiväni ja lisäksi on myös juhannus. Klo on nyt 21:17 ja laitan aluksi Wordiin ja siitä sitten myöhemmin galleriaan.
Heräsin tänään Formuloiden aika-ajoon kolmeksi. Samalla join proteiinini ja olen jostain syystä katsellut Youtubesta kun joku pelaa Deathtrap Dungeons –peliä. Peli on todella pitkä ja minä myös omistan kyseisen pelin. Pelin pelaaja on surkea pelissä ja sen lisäksi tyhmä kuin saapas. Oikein ärsyttää tuon katseleminen, mutta jostain syystä silti jatkan katselua, en taida itsekään olla kovin viisas. Viskiä olen myös juonut tässä samalla ja onnistuin myös syömään leivän ja erään keiton. Galleriassa olen myös ollut, pitkästä aikaa ii2 –galleriassa. Klo on nyt 21:26 ja jatkan myöhemmin kirjoittamista.
Nyt jatkuu kellon ollessa 23:22 ja en ole oikeastaan tehnyt paljon sen kummempaa kuin edellä sanoin. Viskiä juonut ja katsellut sen tyypin seikkailuja Youtubesta. Onko häntä lyöty päähän jollain pesäpallomailalla vai onko maailmassa oikeasti noin tyhmiä ihmisiä? Jos olisin ollut vieressä kun hän nsuhoitti sitä, niin olisin vaikka väkivalloin ottanut ohjaimen ja näyttänyt miten pitää pelata.
Mitään sen kummempaa ei ole tapahtunut, mistä voisi mainita erikseen. Näköjään kirjoitusvirheitä ei pahemmin tullut.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.