IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Edellisestä kuvasta tasan vuosiLauantai 24.07.2010 02:51

Kuten eotsikosta näkyy,a niin edellisen kuvan laitosta galleriaan on kulunut tasan vuosi. Se on svaan kun ei keksi uusoia kuvanaiheita, oisi silti hyvä keksiä joku tänä vuonna, anotta tulisi joka vuosi joku kuva, nyt siis solen jumittunut nykyiseen oletuskuvaan. No ei kaiat sille mitään voi.
Tänään nukuin taas viiteen saakka ja lähdin parinr vitamiinin jälkeen lähdin kohti Alkoa. Jälleen kerran iahmiset vastaan tulleet tuijottivat pärstääni, tai sitten olen etaas paranoidi. Alkossa olai taas ihmisiä väärässä jonossa, siis mitä järkeä seisoa jonossa jossa on palajon ihmisiä ja toisessa vain yksi ennen sinua? Toivottavasti en nähnyt ylimäärärisiä ihmisiä hallusinaatioina, no ei kai sentään? Viskiöastin jälkeen kotona katsoin Salkkareiden toisen jakson ja join vitamiinijuomia.
Koska on pidettävä ovi auki atämän hioostsavan kuumuuden takia, kuulin hyvin naapureiden keskustelun hyvivnkin kovaa. Olin vittunut lähinnä siitä ettei voinut vetää hanskaan kaikkien kuullen,a se olisi ollut liian outoa. Toinen vitutuksen aihe oli, kun ne peleailivat korttia siellä ulkona koko helvetin illan, vittu jee mitkä panokset. Jos osn parin euron panoksia kierroksella, niian amitä väliä kuka voittaa? Joskus minusta amyös tuntuu että he puhuivat minusta. Ihana kuin se toinen olisis sanonut jotain ettäe tuo minun naapurini taiataa olla alkoholisti ja muutenekin sekopää. Niain ja sanoi joytain uhkaavasta ja jokin sana ajosta en saanut selvää. NO vittu ja ihan sama.
Visksiä olen juonut siitä saakka melkein kuin Alkosta tulin ja aohjelmieni jälkeen kävin pitkästä aikaa Imvussa, josta joskus mainitsin päiväkirjoissania, joskus ajat sitten. Noh eipä ole vaikeaa arvata miksen eolen käynyt. Roolihahamoni näyttää ihan nössöltä ja kotinia kuin hintiltä, koko kämpp’ vaaleanpunainen. Heti myös jsoku lihaksiskas ilman paitaa oleva mies halusi keskssutella minun kanssani, sanoin etten halua puhua miesten kanssa. Suksins baariin Imvun kämpästä baariin ja katollee tehdäkseni itsemurhan. Vittu menee varamaaan vähän aikaa ennen ekuin menen sille sivustolle enää.
Sitteen alkoi Ferendit ja Simpsonet ja sitten aloin taas olla koneellsa.
Viskiä taas mennyt ja kännissä vastailin ihmisten kysysmyksiin iikakkosessa, joissain gallupeissa tai jotain. Minun pitrti jälleen mainita jostain, muttei taaskaan muista. Pitäisi varmaan aruveta laittamaan niitä lapuille taia jotain.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.