IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Rimputusta aina kolmeltaLauantai 21.08.2010 02:43

Tänään heräsin toki aluksi monene monta kertaa, kuten aina. En kuitenkaan koskaan herää,a tai siis nouse ylös vaikka olisi kello esim.s yksi. Tänään ja lähes aina joka kerta viikon ajan, yli viikon, nsso useasti, on aina kolmelta apäivällä soinut ovikello mielesstäni. Herään aina siinsä kolmen aikaan ääneen, joka olisi kuisn joku olisi ovikelloa rimputtanut. Ei se neiin kuitenkaan ole ollut, sillä nousene aina istuma-asentoon ja odotan sen esoivan toisen kerran, muttei mitään enää kuulu ja menen takaisin nukkumaan. Taaooiisi sitten soittaja soittaa aina avain kerran. Todenneäköisesti kuvittelen kaiken eikä se edes soi, aehkeä elimistöni käskee minun nousta ylös. Nousin ylös sitten ylös siinsä puoli viiden aikoihain. Melkein hetihän ne Salkkarit alkoiuvat ja Hyvcää Päivää –juoman jälkeen olei hyvä hetki ottaa kuppia. Aloain siis ryyppäämään viski’ä
Ruoaksis toilasin netistsä megahampurilaisen, luulain aluksi sieltä tulwevan kaksi normaalikokoista hampurilaista kun luki hampurrilainen x 2, mutta atiuulikin hampurilainen ejoka oli tuplasti kookkaampi. Hyvdä kun leuat riittivät syömiseen.
Annaoin lisää sydämiä galleriassa,a kaikki itselleni, kuvaiin jossa kissa, koska rakastan kissojani. Netissä aika taylsääs ollut sinäänsäs, eikä paljaon muutakaan, eipäe pahemmin ryyppäämistä kummempia taänäänkään.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.