IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jälleen ongelmia mesen kanssaSunnuntai 12.09.2010 21:59

Kuten otsikosta näkyy, niin minulla oli jälleen ongelmia mesen kanssa. Ne ongelmat alkoivat itse asiassa, tai ryhdyin toimenpiteisiin, jo viime yönä ennen viime yötä, mutta koska se oli eilisen vuorokauden puolella, niin voin laittaa sen eilisen päivän puolelle. Minun piti laittaa jotain ihme viestiä puhelimella Hotmailin asiakaspalveluun, en oikein kunnolla muista siitä paljoa. Sain kuitenkin takaisin meseni ja voin taas jutella ihmisten kanssa muuallakin kuin galleriassa.
Yllättävän pirteänä tuli herättyä OkCupidin lähettämään tekstiviestiin ja päätin käydä siellä eilen, mutta ensin reissu Alkoon. Päätin kävellä sinne treenatakseni jalkojani sillä en halua joutuvani pyörätuoliin tai saada keppejä, koska ryyppäämisestä lähtee kyky kävellä kunnolla. Toivon skipata tuota jos jalkoja treenaa. Pääsin horjuvin askelin lopulta Alkoon saakka ja ostin viisi isoa viskipulloa. Myyjä katsoi hieman olemustani, koska olin vielä sekavana silloin ja lievästi horjuin. Onnistuin toki saamaan viinat ja lähdin pois ostamaan ruokaa itselleni.
Koska bussi meni sopivasti ohi, niin päätin mennä kotiin taksilla. Visa Electronista oli siru jollain tapaa irronnut, vaikka se antoikin minulle eilen rahaa automaatista, joten jouduin kuskille näyttämään henkkarit ja kirjoittaa kuittiin nimikirjoitukseni. Tärisevien käsieni johdosta nimestä ei saanut mitään selvää.
Tuon reissun jälkeen katselin Formuloiden Monzan aika-ajot ja join Fenixiä, joka pitää näläntunteen poissa ja jossa on vitamiinia.
Oli pakko hieman levätä ja sen jälkeen otin ensimmäisen viskini ja päätin katsoa mitä OkCupid oli minulle tarjonnut. Siellä oli tyttö melkein kuin unelma minulle. Meillä oli samanlaiset arvot romanttisissa asioissa, seurustelussa ja sen sellaisessa, asumme molemmat Helsingissä ja hän on vain minua vuotta nuorempi. Ainoa ongelma on vain se, että ei juo juuri koskaan ja minä taas kännissä joka ikinen päivä. Että se siitä sitten ja silleen.
Olin loppuajan lähinnä viskiä ryypännyt ja ollut netissä sekä katsonut Seinfeldiä DVD:ltä. Ihmetyttää miten kirjoitus sujui noin hyvin vaikka olinkin kännissä. No hyvähän se on, varsinkin näin pitkässä päiväkirjassa. Ei kai tässä muuta.

Tuon yllä olevan kirjoitin jo eilen, mutta netti ei toiminut, jonka takia en päässyt laittamaan tätä galleriaan. Minua kuitenkin vitutti sen verran noin pitkän kirjoituksen jälkeen, että päätin laittaa sen tänään. Minun piti hieman muokata sitä siten että sana ”tänään” oli eilen jne.

Mutta jokatapauksessa tänään (eli siis sunnuntaina) en ole paljoa tehnyt. Katsoin Formulat ja olen viskiä juonut. Koska netti tällä hetkell’ toimii, niin laitan tämän nyt varmuuden vuoksi jo nyt tänne.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.