IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

NatsatKeskiviikko 29.09.2010 02:58

Eilisestä aikaisesta herätyksestä huolimatta en herännyt tänään aikaisin. Oletan kyseessä olevanm se että olin nukkunut toissapäivänä niin vähän aikaa, että univelkaa oli paljon. Noh heräsin toki useasti, mutta ylös vasta melkein viideltä illalla. Mitäs siinä sitten muuta kun ollut pienessä pelkotilassa ja kädet tärisivät niin paljon että kusella käydessä saa melkein orgasmin. Minä vähän liioittelin, mutta kyllä te tiedätte mitä tarkoitin.
Tärisevin käsin join viskiä ja katsoin ohjelmia twelevisiosta ja oleilin netissä. Huomenasin galleriassa jotain Natsoja, en oikein tajunnut tuota juttuja, mutta annoin ilmaiset vipit kahdelle parhaalle ystävälleni, Ikikselle ja Jcobille, niin ja yhdelle muulle. Natsat, nehän ovat judon vyön täytteitä. Olen harrastanut judoa lapsena ja sain keltaisen vyön ja kolme natsaa, lopetin hieman ennen oranssin vyön koetta. Jos olisin jatkanut aikuisiälle asti, niin olisin voinut saavuttaa mustan vyön ja 10 dania. Olisin Kurkimäen oma Ilias Iliadis (joka on samanikäinen kuin minä).
Tärisevät kädet olen kjoka tapauksessa saanut ghallintaan samalla tavalla kuin ennenkin, eli kännissä kuin apina niin sanotusti. On se viski niin hyvää, mutta aikaa alkaa kesken loppua.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.