IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jouluaaton jälkeinen päiväSunnuntai 26.12.2010 01:48

En päässyt eilen koko galleriaan, sillä suunnitelmat olivaqt muuttunweet kun olin syömässä äitini ja hänen uuden miehensä luona. Ajatukseni oli alun perin siellä vain pari tuntia syömässä ja juomassa sen verran alkoholia kuin saisi, mutta toisin kuitenkin kävi , sillä sieltä jatkui matka suoraan baariin. Joku Malmin räkälä, jossa käyvät Malmin hampparit, sopiva paikka minulle siis. Join siellä Salmiakkikoskenkorvaa ja kaljan., jotka sain josta syystä ilmaiseksi. Karaokea ei ollut ja järjestyksenvalvoja oli totaalinen kusipää. Matka jatkui siis uuteen baariin, karaokebaariin. En ollut laulanut yli puoleen vuoteen karaokea, joten jouduin katsomaan jatkuvasti näyttöä monen biisin kohdalla etten unohtaisi sanoja. Frederikin laulut menevät minulta aina hyvin, samoin Dannyn Tuuliviiri, mutten noista muista sitten tiedä. Join baarissa kaljaa jatkuvasti ja kuteb tavallista siis että jouduin koko ajan vahtimaan milloin lauluni tulee, sillä ei ole kivaa olla vessassa kun oma nimi kutsutaan laulamaan. Pöydässämme oli vaikka kuinka paljon ihmisiä, suurin osa vaikutti kuitenkin ihan kunnollisilta. Hyvä harrastaa pitkästä aikaa sosiaalista elämää, että pääsen irti tästä erakoitumisestani.
Sain joululahjaksi tuotreimman Guinnesin ennätystenkirjan, kirjan Irwin Goodmanista, ensi vuoden kalenterin ja Nokia 2690 –puhelimen.

Tänään heti herättyäni aloin juomaan viskiä ja selailemaan vanhan puhelimeni saapuneita viestejä. Ne kun poistuvat kun sim-kortti laitetaan uuteen puhelimeen. Oli hienoja viestejä vanhoilta hyviltä ajoilta, ja oli myös ikäviltä ajoilta. Osan olisin todella halunnut pitää ja toivoinkin niiden siirtyvän uuteen puhelimeeni, mutta turha toivohan se tietenkin oli. Laitoin myös numeroita muitiin, mutta suurin osa siirtyi uuteen puhelimeeni. Olen paljon tutkinut uutta puhelintani. Viskiä tullut juotua ja minulla on taas sellainen tunne, että jotain oleellista jäi mainoitsematta. Eipä tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.