IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään sain aamulla aika hyvin unta ja nukuinkin taas paljon, silti heräsin seitsemältä illalla, herätyskello herätti etten myöhästyisi Alkosta.
Näin paljon unia, kuten useinkin. Yhdessä menin baariin jonka toisessa kerroksessa oli vain maailmanluokan julkkiksia. Minä luonnollisesti halusin sinne ja kiipesin seinää pitkin katolle ja löin yläkerran lattian hajalle päästäkseni sisään. Menin ihan pokkana puhumaan Paris Hiltonille ja muille bileprinsessoilleen. Sain pakit kaikilta, mutta onnistuin lopulta saamaan läjän ihmisiä mukanani, jonka jälkeen heräsin. Huvittavinta koko unessa oli se kun heräsin olin viellä niin sekaisin, että ihmettelin missä kaikki ovat. Joopa joo.
Heräämisen jälkeen lähdin noin vartin päästä kohti Vuosaaren Alkoa. Alkosta ostin viskiä jälleen kunnon satsin. Ostin myös hampurilaisen Hesburgerista.
Sitten kotona aloin juomaa sitä viskiä ja ollut koneella ja katsellut televisiota ja sen sellaista mitä normaalistikin. Pitäisi olla enemmän kavereiden kanssa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.