IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvästit vuodelle 2010!Lauantai 01.01.2011 00:45

Tänään heräsin seitsemältä illalla, joopa joo. Rytmit pitäisi saada kuosiin. Kävelin suhteellisen väsyneillä silmilläni katsomaan Kovan onnen kundia aloittaen samalla viskin juomisen. Tuli katsottua myös Frendit ja Simpsonit. Aina välillä vituttaa ulkoa kuuluva rakettien räjäytys. Vuosi vaihtuu ihan pian ja odottelen sitä viskiä juoden samalla. Parempi siis tehdä yhteenveto kuluneesta vuodesta.

Tammikuusta, eli vuoden alusta, olin töissä toukokuun alkuun. Kotiuduin työttömyyteen nopeasti ja samalla myös alkoi tulla erakoitumiseni, sillä ainoat ihmiset joita näin olivat bussikuskin ja matkustajien lisäksi lähinnä Alkon myyjä, sekä ruokakaupan (jopa minun on syötävä) myyjä. Niin ja on äitinikin tullut tänne noin kerran viikossa katselemaan kissoja (ja mukamas minua). Ilman kissoja olisinkin tullut hulluksi aikoja sitten.
Vaikka olinkin töissä, en antanut sen haitata alkoholin juomistani ja haisin vanhalta alkoholilta varmaan joka ikinen päivä siellä. Pystyin kuitenkin tekemään töitä aina kovalla vauhdilla ja kunnon tarmolla. Se asia minussa on hyvä, että otan työt aina vakavasti. Ei minulle makseta laiskottelusta (paitsi Kela nykyään :D).
Rahasta ei ole ollut koskaan pulaa tänä vuonna, sillä sitä on ihan helvetisti tilille, sekä myös toisellakin (kiitos vain isukki :D).
Niin ja jos nyt nopeasti ja lyhyesti kerrotaan mitä on oikeastaan tällä vuodella; töissä siis nelisen kuukautta, erakoitumista, lukuisia ihmeposteja minulle ihmetyypeiltä, juonut alkoholia joka ikinen päivä, useita muistinmenetyksiä ja sammumisia, takaisin yhteiskunnan ahdistelemaksi, isoäitini kuoli, ostin uuden miniläppärin, lapsuudenystäväni kuoli, jälleen tullut vaikka kuinka monta kutsua Facebookiin, erittäin myöhään nukkumista ja käynyt baarissa vain harvakseltaan. On varmasti monta muutakin, mutten vaan muista.
Ei nyt elämäni paras vuosi, mutta paljon parempi kuin edellinen vuosi 2009.

Hyvää illAnjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.