IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Minulla on mielipideLauantai 19.03.2011 01:04

Heräsin jälleen väsyneenä töihin, kuten aina ennenkin. Käsien tärinää ei ole oikein ollut pahemmin ja pystyin helposti pitämään vesilasia kuin normaalit ihmiset. Työpäivässä oli eräs hieno kunniallinen asia, mutten voi sanoa sitä, sillä työssäni minulla on vaitiolovelvollisuus. Töissä oli vähän porukkaa ja olikin suhteellisen rento meininki.
Töiden jälkeen lähdin Alkoon ostamaan viskiä ja viikonlopun kunniaksi kerrosaterian Hesburgerista. Minulla oli jostain syystä kaksi eri viskipulloa avattuna täällä kotonani. Olin ilmeisesti luullut, että toinen oli loppunut ja avasin uuden. Eri huoneissahan ne pullot olivat. Oleilin sitten koneella ja otin viskiä, luonnollisesti ensin avatut pullot ja sitten vasta uusiin. Sain galleriassa ollessani pitkästä aikaa uuden natsan yli kuukauden tauon jälkeen. Minulla on mielipide –natsan saa vastattuaan yli 500 kyselyyn ja olikin ihme, että minulla meni niinkin kauan noinkin yksinkertaisen natsan ansaitsemiseen, mutta olenkin hieman tuntunut kyllästymään noiden natsojen keräilyyn kun on ollut muuta mietittävää viime aikoina.
Viskiä vedelty ja koneella oltua. Sain myös kortin Englannista, syntymäpäiväkortin. Minulla on ensi viikon torstaina syntymäpäivä nro 25 ja se vituttaa minua paljon.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.