IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin yhdentoista ja kahdentoista välimaastosta suunnillee. Söin oikeaksi aamiaiseksi lihapiirakan ja join sitten ns. ”aamiaiseksi” 0,7 litran pullon Say Mojitoa. Kyseisessä pullossa on alkoholia 14,9 prosenttia ja sen tähden en ole tullut siitä känniin. Siitä kuitenkin minulle tuli jälleen mieleen flashback nuoruudestani. Nimittäin kun kun minä olin aikoinaan pissisporukassa, niin näin useasti teinityttöjen tulleen juurin tuollaisesta pullosta ihan totaaliseen jurriin tai jopa lähes kuoleman partaalle. Moni teinilissupissis aina yleisesti ottaen juo yleensä tuon tyylisiä juomisia, mutta itse juon niitä lähinnä aamiaisiksi. Minulle tuli myös toinen flashback nuoruudestani, joka liittyi kouluun ja erääseen Jaanaan. Ammattikouluaikoinaankin minulla oli jo ongelmia päihteiden kanssa ja Jaana totesi minulle sen, että myös miehet voivat myydä itseään. Se oli enemmänkin varoituksen sana, eikä vittuilua. Minä en ole koska myynyt itseäni, vaikka aika usein olen pohjalla ollutkin. Jostain syystä olen monesti ns. ojasta noussut rahallisesti ja saanut äkkirikastumisen uudestaan. Ehkä se on hyvä loppujen lopuksi, että nuorena hommasin itselleni hyvän koulutuksen. Niin ja kiitos isälle myös tietysti rahoistani. Minun suhteellisen varakas isäni antaa joka kuukausi minulle rahaa ”elämiseen” ja luonnollisesti hän ei tiedä mihin sen käytän. Joka tapauksessa aamiaiseni jälkeen minä aloin ryyppäämään viskiä ja sen sellaista. Nyt kello näyttää aikaa 16:14 ja myöhemmin jatkuu.

Putous sloppuis jkiiri hetki sitten. Köli Rautiainen, eli varamies, putosi. Putouksen aikana ja ennene viimeisttä päivitystä olen vedellyt kovaa vauhtia viinaa. ei liene yllätys. Jotaain aflshbackia entisestä naisesttä, mjuttein enää muista mitä. Oikeastaaan ei entinenen nainen, kosken ehänen kanssaan koskaan seurustelllut, miutta lksyllöä sinä tieeddät mitä tarkoitan. Joakk tapauksessa anyt aika näyttää 21:11 ja myöhemmin jatkuu.



viitut tä’ssäs jatkluu ja siolööereen ja silleem. Ri tästä tule yhtään mitäänm. Viinaaa menmnyt kovaa tahtaia kurkustsa alass ja silleen. Nyt eie kait silleen mitään kait.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.