IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

TwooSunnuntai 26.02.2012 00:01

Heräsin jo kymmenen aikoihin ja vaikka yritinkin nukahtaa uudelleen, niin ei voinut mitään. Nousin lopulta ylös ja energiajuomaa juomaan ja piristyspillereitä kurkusta alas myös. Aloin hieman sen jälkeen juomaan viskiä ja tilasin viisi juustohampurilaista ja puolentoista litran Fantan Ravintola Deli Chefistä. Se oli minulle ilmainen, sillä minulla on niin paljon bonuksia. Minä olen heidän vakioasiakkaansa ja uskonkin olevan yksi heidän parhaista asiakkaistansa. Kun se tuli, niin sitten söin yhden niistä hampurilaisista. Soitin äidilleni ja kysyin milloin mäkikisa alkaa (en omista TV-lehteä) ja se alkaa viideltä. Kun kysyin kuka johtaa, niin hän kertoi eilisen kisan perumisen. Viisi hyppääjää oli siis jäljellä ja sitten mentiin perumaan. Viideltä alkaa siis tänään kilpailu. Tänään alkaa myös Putouksen finaali. Usko Eevertti Luttinen vastaan Leena Hefner omaa sukua Herpeenluoma. Nyt saa Usko ääniä minulta kun lähetys alkaa, paitsi jos en ole äänestyskunnossa enää silloin. Minä olen ollut tänään täällä galleriassa ja Netlogissa runoaikojen ryyppykaverini Esa oli hyväksynyt kaveripyyntöni. Netlogissa oli myös mainos Twoosta. Liityin Twoo –nettisivustoon ja olen siellä nytkin. Sivu vaikuttaa ainakin näin aluksi hieman epäilyttävältä. Yhden kuukauden timanttijäsenyys maksaa 30 euroa. Lisäksi he ovat automaattisesti sitä mieltä, että etsin itselleni naista ikäluokalta 20-30 vuotta. Johtunee varmaan siitä, että olen 25 ja viisi vuotta siis molempiin suuntiin. Kelpaa minulle yli 30 ja alle 20. Ikähän on siis ihan vaan numero ja kaikkihan on ihmisestä kiinni. Niin ja en minä liittynyt sivustoon saadakseni pillua. En edes tiennyt mihin sivuun liityin. Sivustoon liittyminen oli kuin heräteostos kaupassa. Jännä tilanne. Liityin galleriassa myös yhteisöön Pasila, jännäähän sekin. No klo on nyt 14:29 ja myöhemmin jatkuu.

jatkkuu nyt hja minä ole tuolla Twoolla ollut keskustelumielessä parin naisen kanssa, sillä tietämättäni iskin heidät. Ena minä tiennyt, että se eon treffisisvusto. Tuöli semmoiset, mitä nyt sanoisi, rapiat 50 iskuyritystä eri naisille. Se ei ollut tarkoitus vaan vahinko. Tuostsa tulee väkisisnkin mieleen vuosi 2004 jolloin minulla oli ajatkuvasti uusi treffiseura. En oikein jälkeenpäin ymmärrä mikä minulla oli, muattaa minulla oli melkein joka viikko eri nainen. Ihme touhua, mutta nuoruuden piikkiin. Tuossa ajoin Say Mojiton ja viskiä mennyt tahtiin. Katsoin myös stämän vuoden lentomäen lentomäen maailmanmestaruuskilailuuden. Robert Kranjec oli yllätysmestarai nsäissä Norjan Vikersundidn kisoissa. Norjan Rune Velta oli kakkonen, joka oli myös yllätys. Yksikään norjalainen ei ole voittanut norjassa lentom’äen maailmanmestatruutta. Muuten muissa lentomäen maailmanmestartuuskilpailuissa on norjalaisistyan voittanut Ole Gunnar Fidjestol vuonna 1988 ja Roar Ljokelsoy kahdehsti vuonna 2004 ja 2006. Suomalaisista a lentomäen maailmanmestaruuden ovat voittaneet Jari Puikkonen vuonna 1981 ja Matti Nykänen vuonna 1985. Nyta on kelleo siinä 19:20 ja kohta on aika alkaa äänestämään Luttista. Putouksen finaalkia 2012 katysos kun tänään on. Myöhemmin jatkuu.

Putotus alkoi ja pistsin ylös sviivalle joka ikisen äänenei jonka annoin Luttiselöle. Annoin Luttiselle yhteensä 91 ääntä, msustta kaikesta huolimatta Leena voitti vuoden sketsihahmon. Petitn Akun taas :( ja oleen häpeäksi siis koska törsäsin vain noin 91 euroan siihen ja varsinkin ksun heidän välill’ä oli vain puoli prosenttia. Olen niin pahoiollani kun petin sinut taas. JJokum päiväkirja sitten sanoinn tördsääväni Luttiseen satasen,e muytten ehtinyt lähetyksen aikana, vaan meni vain 91 euroa. Toivottavasti Luttisen fanit voivat antaa minulle anteeksi. Klo nyt 21:10 ja sillai.

Eie täxsssää varmaan mitraan ehdi mitään tapahdu parin tunnin aikanaa, ainakaaan mitään merkittävääm. Ei sisiis mitään kovin kummoiista siis ja silleeen. No ei tässä siis muuta.

Hyvää illankatjokoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.