IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kellojen siirtoaMaanantai 26.03.2012 02:28

Tänään siirrettiin kelloja eteenpäin tunnilla, eli kokonainen tunti meni hukkaan täysin turhaan. Minähän alun perin suunnittelin lomani juuri sen takia täksi ajankohdaksi, jotta ehtisin totutella ajatukseen. Siksi otin lomaksi maanantain. Tiistain lomapäivän otin siksi, että aamulla yhdeksältä on silloin kokous ja sitten tuo perjantai joka minulla oli pari päivää sitten, niin piti vain ottaa joku päivä jostain. Minulla on näiden kolmen viikon aikana vielä yksi päivä jäljellä. Toivottavasti pääsen vapaaksi sen jälkeen. Tässähän on siis kaikki minulle tynkäviikkoja kun loma maanantai ja tiistai. Pääsiäinenkin lähestyy ja minulla on vielä käytettävissä se yksi lomapäivä. No joka tapauksessa tänään katselin Youtubesta sketsejä Putouksesta ja MadTV:stä ja jakson Huonosti käyttäytyvät miehet –sarjasta ja katson kohta toisenkin. Olen juonut viskiä täällä samalla ja edellisen kauppareissulla ostamani Crock tailin. Pullo joka niin kiehtova, sillä se on energiajuomaa johon oli sekoitettu viiniä. No hei, energiajuomaa viinissä, pakkohan sitä on kokeiltava. Nyt menen Formuloita katselemaan. Kohta jatkuu.

Formulat loppuivat äsken ja hyvin jännittävä kilpailu oli. Oikea mies voitti, nimittäin Fernando Alonso. Totaalinen megayllätys oli kuitenkin Perezin kakkostila. Hyvä kilpailu. Katson nyt toisen jakson Huonosti käyttäytyviä miehiä. Klo on nyt 19:03 ja jatkuu kohta.

No eip’ lait niin kai kohta, koska kohta vuorokausi loppuu. Vain ryytpännyt ja tehenyt lähinnä sitä mitä jo aiemmin olein kirjoitellut aiemmin tänään.

Hyvää illanjatktkoa½

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.