IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hiiri epäkunnossaLauantai 19.05.2012 02:04

Muistan sen viime yöstä, että olin mesessä jutellut pitkästä aikaan erään entisen luokkalaiseni kanssa. En muista kovinkaan paljon keskustelusta. Entisistä luokkalaisistani tuli mieleen se, että Petri täyttää tämän vuoden elokuussa peräti mahtavat 40 vuotta. Koska Petri on minun hyvä ystäväni, niin pakkohan se on hänen kanssa baariin lähteä, mikäli hänen vaimonsa antaa hänelle luvan siihen. Aina kun lähden ulos Petrin kanssa, niin jotain tapahtuu minulle. Eräs hauska kokemus oli kun minä heräsin joltain saarelta. Mietin kyllä sitä, että miten minä tuonnekin jouduin? Joka tapauksessa pitäisi varmaan soittaa hänellekin. En ole muutenkaan nähnyt ketään kolmesta ystävästäni pitkään aikaan. Minulla on heidän lisäkseen useita ns. hulttiokavereita. Jos esim. järjestäisin bileet kämpässäni, niin tänne tulisi usea hiippari kuokkimaan ilmaisen viinan takia. Kaksiossa on kyllä vaikeaa järjestää bileet. No tuskin tänne nyt niin paljon ihmisiä tulisi, että se liian hankalaksi menisi. Naapurit varmaan suhtautuisivat siihen kovin mukavasti. Varsinkin yläkerran naapuri saattaisi suhtautua paheksuvasti kaikkeen meluun.
Joka tapauksessa mennään viimein hetkeen jolloin heräsin. Heräsin siinä kymmen aikoihin ja yritin saada sitä unta lisää. Join muutamia pulloja energiajuomaa saadakseni itseni virkeään tilaan. Se on nimittäin vittumainen olo kun väsyttää, muttei saa unta. Piristyin onneksi melko nopeasti. Aloin energiajuomien lisäksi juomaan myös viskiä ja nettiin sitten. Minun tietokoneeni hiiri on epäkunnossa. Onneksi ne tärkeimmät asiat toimivat, eli siis klikkaaminen ja se että se menee minne tahtoo kun sitä heiluttaa. Rikki on se rullaustoiminto. Tänään on minun vapaapäiväni, joten ei tarvitse olla töissä. Seuraavan kerran pääsen lomalle tasan kuukauden kuluttua päiväksi, eli siis 18.6. ja olen laittanut loma-anomuksia myös muille ajoille, mutta niitä ei olla vielä myönnetty. Paitsi jos ne tänään myönnettiin. En tiedä sitä kun en töissä ollut. Netissä ollessa en oikein keksinyt mitä tehdä, joten katselin Wikipediasta erilaisia kidutusmenetelmiä mitä on historian aikana käytetty. Klikkaillessa eksyin lopulta myös rikoslain puolelle ja lopuksi ns. ”hauskoihin rikoksiin”. Hauskoilla rikoksilla tarkoita rikoksia joita jokainen joskus elämänsä aikana rikkoo ja sen mitä niistä saa. Esimerkiksi jos kävelet päin punaista, niin saat kympin sakot. Jos juot alkoholia julkisissa kulkuvälineissä, niin saat 20 euroa sakkoa ja jos et autossa käytä turvavyötä niin takiapakkia tulee muistaakseni 50 euroa. Nyt on klo 18:12 ja menen tekemään itselleni munakasta. Myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt kellon ollessa 22:47 ja minulla on tuossa välissä ollut ongelmia nettiyhteyden kanssa. Minua nimittäin huoldtto se asia, että saanko laitettua päiväkirjan vielä, sillä olen paljon kirjoittanutt nja en hlua tuon kaiken menevän hukkaan. Määräaikahan on 23:59 jokaisessa päiväkirjassani. Sen jälkeen vaihtuu vuorokausi. Pääsin hetkeksi aikaa äsken nettiin ja olissi pitänyt laittaa tämä silloin galleriaan. Minä nyt kirjoitan tätä Wordiin ja laitana myöhemmin galleriaan, mikäli pääsen sinnen noin tunnin sisällä. Tuossa välissä join viskin lisäksi rommitotia hunajalla. Minulta katosivat myös jälleen kerran housut. Olen jatkuvalla tahdilla ryypännyt, mutta kirjoituksen ulkoasuun se ei näytä vaikuttavan, sillsä aika vähän näkyy punaista. Nyt minä Jarkko yritän taas mennä nettiin. Vittuttaa jos kaikki tämä on turhaan kirjoitettu.

Kyllä se sisääsn päästi nyt on klo 23:03 ja lopetan tähän.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.