IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään tuli aamuyöstä, eli siis viime yönä siinä olisiko ollut kahden aikoihin, tullut annettua Netalle uusi natsa ja katsellut taas tuota naista ”sillä silmällä” ja muistellut menneitä, vaikka me emme koskaan seurustelleetkaan. Parempi kuitenkin ettei kukaan kerro hänelle mitä olen hänestä sanonut aiemmissa päiväkirjoissani, eli siis sitä että pidän hänestä rakkausmielessä ja silleen. Nukkumaan menin sitten noin neljän aikoihin ja sitten heräsin hieman ennen yhtätoista. Herätessäni minä vedin aluksi erään piristävän juoman alas yhdellä huikalla ja sitten aloin juomaan viskiä taas kovaa vauhtia. Galleriaan tullessa aloin lukemaan lähinnä vuoden 2005 kommentteja joita olen puhunut Emilian kanssa. Voi niitä aikoja ja miten mielenkiintoisia päiväkirjoistani olisikaan tulleet jos se toiminto olisi ollut käytössä ennen marraskuuta 2005. Emiliaanhan minä tutustuin aikoinaan ammattikoulussa ja tuo putkien vakioasukki on Netan lisäksi se toinen ns. ”kovismimmi”. Emilia täyttää parin viikon päästä 27 vuotta, mutten voi soittaa hänelle, sillä hänen numeronsa katosi aikoinaan puhelimen vaihdon yhteydessä. Jostain syystä kun vaihtaa puhelinta, niin osa numeroista jää ja osa pysyy. Olen tänään myös tehnyt, no nyt ei tule mieleen, mutta jotain. Klo on nyt 14:06 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa äskeen kävi sellainen juttu, että sain uuden kaveripyynnön, niin se oli yksityinen pyyntö. Mianulla on yksi kaveri, joka on yksityinen. Luulin silloins, että yksityisetkin nostavat natsatilastoa, ,mutta vain julkiset kaverit lasketaan. Eli snaoin, että miksei julkisesti ja hänestä tulikin ensimmäinen ihminen jonka olen torjunut kaveripyynnöstä. Se on joko julkinen tai ei mitään. Ehkä hieman raakaa, mutta en tahko olla kaveri ihmisen kanssa joka häpeää minua. Nyt klo on 15:56 ja myöhemmin jatkuu.

Jattkuu nyt joo. Minun vaatimukseni, elei kaikki tai ei mitään, tepsi. Minuklla on nyt uusi julkinen kaveri. Klo nyt 17:21

<asammui n tuossa äsken joksikin aikaaa jaa s8llle3een. Mielenkiintoisinta slieneee tilanteessa se, etttä joku tujntenatasnaton mintään minusta. Eic todellzkaan ole muuten ens8smmäinen jert5a. Onhan noutaua huoria jxoilta saa aijbna.


Hyvääävä illanjatkoa jan silleeen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.