IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Youth DaySunnuntai 17.06.2012 01:24

Tänään vietetään Etelä-Afrikassa nuorison päivää, eli Youth Dayta. Taas yksi täysin yhdentekevä tieto jonka opin lukiessani Wikipediaa. No tuosta ainakin otsikko tämän päivän päiväkirjaani. Itse en tunne oloani yhtään nuoreksi, sillä pari päivää sitten kun katsoin itseäni tarkkaan peilistä, niin huomaa miten alkoholi vaikuttaa ulkonäköön. Minä olen ikäisekseni ryppyinen mies. Valokuvista se ei luonnollisesti näy valotuksen ansiosta ja sitä ei myöskään nopeasti huomaa minua katsellessa, mutta jos työnnät naamasi ihan minun naamaani vasten ja tutkit minua, niin kyllä sinä huomaat sen, etten enää ole nuori.
Joka tapauksessa minä Jarkko heräsin tänään siinä kymmenen ja yhdentoista välimaastossa. Sitten aloin siinä yhdentoista aikoihin juomaan viskiä ja menin nettiin kuunteleman musiikkia Youtubesta ja tietysti tänne galleriaan. Musiikista minulle tuli mieleen Putouksen Jani-Petterin juuri tullut levy. Minun suurena Putous-fanina varmaan pitäisi ostaa se, vaikka ihan vaan periaatteesta. Olen tänään myös galleriassa katsellut minun ja Emilian keskusteluja vuodelta 2005. Kyseinen nainen täyttää kohta 27 vuotta ja syntymäpäivistä tuli se mieleen, että eilen Marianna täytti 26 vuotta ja Svetlana 32 vuotta. Jälkimmäistä onnittelin, mutta ensimmäisen onnitteleminen olisi aika typerää. Kun lähestymiskiellon partaalla ollaan. Virallista lähestymiskieltoa minulla ei Mariannaa kohtaan ole, mutta pieni pakkomielle on vuosien myötä ollut. No se ihmisten syntymäpäivistä ja mennään eteenpäin päivässä. No oikeastaan siinä se taitaa toistaiseksi olla muistaakseni. Nyt on klo 13:31 ja jatkuu myöhemmin.

Minä olin sammuneena tuopssa vvälisssä jioonkin aikaa ja sillwwn. Parempi on, ett jkautan tämän merkinnän nyt tänne, vaikkka aikaa jäsljrllä onkin. Joss nyt jotain merkittåvää tässså tappahtuu n’iden aalle kahdene tunnin sisällä, nii kerron seuraavassa päiväkirjassani.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.