IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Juhannusaatto 2012Lauantai 23.06.2012 01:36

Tänään on juhannusaatto ja sen takia on minulla myös palkallinen vapaapäivä, vaikkei tämä virallinen pyhäpäivä olekaan. Minulla on myös loma maanantai ja tiistai. Minua aina hieman ihmetyttää nämä aatot, tai se, että miksi toivotetaan hyvää juhannusta tänään, vaikka se onkin vasta huomenna. Sama asia vapun kanssa, vaikka täytyy toki muistaa se, että suomalaiset viettävät jouluakin aattona, eikä päivänä. Viime jouluaattoni vietin itse baarissa. No mennään jouluun sitten joulukuussa ja eletään nyt tätä kesäkuuta.
Minä heräsin tänään taas kerran yhdentoista aikoihin. Minä nousin ylös ja aloitin juomaan viskiä ja rommitotia hunajalla (rommitoti onkin todella kesäinen drinkki :D). Niitä oikeita kesäisiä juomia minulla toki täällä on. Ostin eilen viinojen lisäksi myös useita lonkeroita ja siiderin, joka maksoi melkein neljä euroa, vaikka olikin 0,35 litran kokoinen. Ajattelin, että noin kallis jos on, niin pakko kokeilla. En ole vielä kokeillut, sillä join eilen pelkkää viskiä. Koska laitan rommitotiin aina hunajaa makua antamaan, niin se pistää minut aina kiimaan. Tekeekö se sinut kiimaan vai onko se vain minä? Hunajan tuoman kiiman ansiosta olen haaveillut harrastavani kolmen kimppaa Emilian ja Netan kanssa. Olen myös ajatellut sitä, että nuo naiset keskenään nuolisivat toisiaan. Tyttörakkaus on aina kaunista. Nyt on klo 15:13 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä katselin vanhaa yhteisöä, jossa olen ainoa jäsen. YT:n Lost oli yhteisö ja tuli taas mieleen menneet hyvät ajat Anniinan kanssa. Meistä piti tulla pariskunta, mutta välimatkaa oli liikaa. Hän olisi huolinut minut, mikäli olisin asunut lähempänä, mutta kun asuimme eri puolella Suomea, niin ei voi mitään. Itkin varmaan vuoden hänen vuokseen ja vuodatin sen usein Jcobiin känni-illoissamme. Aika noloa näin jälkeen päin ajateltuna. Hän on Emilian lisäksi myös yksi, jonka puhelinnumeron menetin puhelimen vaihdon yhteydessä. Yritin netistä lukea hänen päiväkirjoja, jotka joskus olivat, mutta niitä ei ilmeisesti enää ole netissä. Twitteristä kuitenkin bongasin hänet ja luonnollisesti piti tervehtiä, mutta paikalla ei ollut. No se siitä sitten. Niin ja annoin myös galleriassa eräälle Iidalle hänen jokaiseen kuvaan sydämen, koska hän toi nuoruuden muistot mieleen. Viskiä ja rommitotia menee kovaa vauhtia. Klo nyt 17:31 ja jatkuu myöhemmin.

Juuri hetki sitteen isäni soitti minusllre js toivotti minullr hyvää juhannusta ja kyyyytumisia kysyi. Yritin puhelyun ajan kuulostaa selvältä. Laitoinkin psuhelimen kuuluttimeen peittääkseni kännini. Koska nimimaimipäiväni ovt gtiistaina, niin hän sanoin laittavansa minulle hieman nimpparirahaa. Paljonkohan tiistaina tulee tilille? Nyt klo on 20:23 j ajatkuu myöhemmin.

Nyt innedbn jotenkin sellai8nern 5unne notta pakiko laittaa päivis snyt tänne,e sillä väsysmmys pukkaa ja osn vaaraa notta sajammmumiseni kestää yli pruolitoista tungtia. Niiin ja kuten ikeb monesti san9oanj7t, niin js9o jotaiann ijäi ioleellista sanomattaa rai tapahtuus vieleeä tämän vuorokaude n aikana, niisn sitten se seuravaanssaa päiväkirjujhassani. Ei ks8i tässä muuta.

Hyväääv illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.