IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin ja sitten aloitin juomaan lonkeroa ja hieman myöhemmin viskiä. Minä olen tänään myös keskustellut Svetlanan kanssa minun alkoholiongelmastani. Hän haluaisi minun lopettavan alkoholinkäyttöni sillä hän ei halua minun pilaavani koko elämääni alkoholiin. Hän myös sanoi minulle, että kaikesta alkoholinkäytöstäni huolimatta hän pitää minusta. Miksi hän pitää minun kaltaisesta juoposta? Ehkä minä vaan olen niin hyvännäköinen. Olen yleisesti ottaen huomannut sen, että ulkomaalaiset naiset pitävät minusta paljon enemmän kuin suomalaiset naiset. Eniten minusta pitävät jenkkitytöt, mutta myös brittitytöt. Minä olen niin hyvännäköinen ulkomaalaisten mielestä.
Mitään sen kummempia ei vielä tapahtunut tänään. Nyt on klo 15:08 ja myöhemmin jatkuu.

Juuri hetiki sitten söin munakasra ja join lonkeroa ja visikiä. Katsoin televidsoosta ohjelmaa jossa oli nuoria naisia joilla oli lapsia. Minua ns9oin 10 vuotta nuoempia vanhempia. Itse en uskoisi olevani valmis isäksi, vaikka aikoinaan minulle saniottiinkin se, että lapsen synnyttyä varmasti parantaisinj elämäntapojani. Mi nun poikani kouljutusmetoldit ovat sellaiset, että teen hänestä miehen, enkä mitåään Nikkaria (inside-läppä). Se olisi kamalaaa joxn pojastani tulixi Nikkarin kaltainen.Jos taas saisin tyttärene, niin pitäisin huolen siitä, ettei hän sekaantutisi isä nsä kaltaisiin midehiin, vaan kunnollisiin miehiin. Minä myös haluasin elää siijsnjä uskossa, että minun tyttäreni menettää neitsyytensä vasta hääyönä.
#ei kain tässä muuta. Visskiä vedety ja telkkaeria katseltu. Nyt on klo 17:46 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kunt olin nukkuneena tujntikaus8ia. J89n’ä siis olrn täällä jan silleen. Minä kuunteleen nyt surullistaaa musiikkia ja silleen. No ei tässä sen jkymmempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.