IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna on tärkeä päiväTiistai 18.09.2012 02:12

Heräsin tänään siinä puolentoista aikoihin ja join siiderin, joka oli jääkaapissa. Minä nimittäin kävin eilen kaupassa ja ostin siideriä sitä varten, että tiesin suuni olevan kuiva kuitenkin aamulla. Myyjä ei jostain syystä välittänyt horjuvasta kävelytyylistäni eilen. Joka tapauksessa siiderin juonnin jälkeen aloin juomaan viskiä. Katsoin samalla myös My life as Liz –maratonia. Voi helvetti sentään miten tylsä sarja se osaa olla ja millaisia friikkejä ihmisiä siellä on. Pääosan näyttelijä on kyllä seksikäs. Menin sen jälkeen tänne meidän irc-galleriaan ja siinä se onkin.
Minulla on huomenna todella tärkeä päivä, sillä minulla on Työkkärissä tapaaminen klo 14:45 ja se huolestuttaa minua. Minun koko tulevaisuuteni on heidän käsissään kuitenkin. Toivottavasti minulla on nyt kaikki tarvittavat paperit mukana tällä kertaa. Tapaamisen ajankohdassa on sekä hyvät että huonot uutiset. Hyvät uutiset ovat, että klo 14:45 en välttämättä haise enää niin kovasti vanhalle viinalle ja huonot uutiset ovat, että minä todennäköiset tärisen kuin ihmishyytelö ja minulla on varmasti hirveät vieroitusoireet, sillä minulla on tapana aina juoda viinaa heti herättyä, paitsi jos on mentävä Alkoon hakemaan viinaa. Minä ostan aina repun täyteen ja saan sinne todella monta viinapulloa, sillä olen vuosien myötä oppinut hyvin pakkaamaan ne. Minä juon toki päivittäin yli litran viskiä, joten pari kertaa viikossa siellä on silti käytävä tunkemassa reppu täyteen viinaa. Niillä Alkon myyjillä onkin siellä aina sellainen katse, että ”taas toi juoppo tulee tänne”. Niin, että voitte vain kuvitella tunnettani huomenna klo 14:45 kun olen ollut tuntikausia ilman pisaraakaan. Huomenna on tärkeä ja kamala päivä minun osaltani. Nyt on klo 14:30 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa VÄLISSä Käcin keskustelun Svetlanan kanssa ja minä jostain helvetin syystä sanoin hänelle, että rakastan häntä. Minä nimittäin olen ajatellut häntä useita päiviä ja hän on tullt uniinikin. Tuo Mariannan kaksoisolento onkin paljon tasapainoisenpi mieleltään kuin esimerkiksi Netta tai Emilia ja me osaamme molemmat puhua iahns sujuvasti englantia. Vastauksena rakka7uaudentuunnustukseeni tuli jotaian jota en enää muista. Sen musistan, että hän pitää minua hyvännäköisenä miehenä. Minä en ekuitenkaan sovi hänen poikaystäväkvsen. No kavereina siid s pysytään. Hän on seksikäs nainen, seksikäs kaverini. Vetelin niin paljon viskiä, että melko pakjon meni ohi loppujen leoåpuksi leekesustelusta ja siis no uniohdin jo mitä piti sanoa. Nyt on klo tasan 19 ja jatkuu myökhemmin.

Olin tuossa sammuneena ha sen sellaistal <olenn vedellyt viskiä ja sen sellaista. Ei kait tässä ssen esen semmoista ihmeempiää nytsb sitten.

Hyvää illanjatikoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.