IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään kahdentoista aikoihin ja menin sitten juomaan yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Minä myös menin tänne meidän galleriaan. Minä katsoin mahdolliset ihmiset ja yhteisöt läpi, joissa olisin mahdolliset saattanut nolata itseni, mutten onneksi löytänyt yhtään sellaista. Minä olin toki puhunut täällä asioita, joista en muista mitään. En nyt keksi muuta tällä hetkellä, kippis. Myöhemmin jatkuu kun nyt on klo 14:20.

Minä tässä välissä viskin juomisen lisäksi olen myös katsellut menneitä muistellen katsellut vanhoja kommentteja ja huomasin erään kommentin Emilialta, joka kuului näin: nosotros bebemos y usamos los patos demasiado pero él el ok de s... i cerró detenga pero i enlata t... él s la tanta diversión... usted sabe lo que i m hablan sobre el beibes. Minä varmasti aikoinaan kysyin mitä se tarkoitti, mutta olen unohtanut. Eli voisiko joku suomentaa sen minulle? Mikäli tuota kieltä osaat. Onko se espanjaa, portugalia vai jotain muuta? Nyt on klo 17:01 ja ei tässä muuta sanottavaa kuin myöhemmin jatkuu ja kippis.

Nyt on aika klo 21:40 ja jatkuu. Tuossa välissä olin totaalisen väsynyt eräässä vaiheessa. Sammuinko? Kuka tietää. No en en sammunut, mutta jonkin sortin hyytyminrn silti tapahtui. Muistinmenetys tapahtui ainakin, sillä tuosta kun ei muista tuosta välistä. Minä mietin tuota Emiliaa ja hänen ihania mustia jhiuksiaan ja söpöä ulkonäköä se äkä tempperamenttista luonnetta samalla kun juon viskiä. Menneitä muistellen kun ajattelee, niin Emilian kohdalla pitää mennä ammattikotluaikoihin, jolloin hänet ensi kertaa tapasin ja se täytyy sanoa ainakain että tuo tyttö osaa pitää puolensa. Hän on ihana ja naispuolinen versio minusta, sillä meillä on toinenkin yhteinen piirre. En juorua muista ihmisistä, mutta vinkiksi sanon että, kippis. Vaikkaa viime päiväkirjassani sanoin jotain että tarvisisins tasapainoisen naisen tai jotain sinne päein, niin Emilia nyt on vaan niin samanlainen kuin minä. Ikäluokkakin on lähes sama. Emilia on 27-vuotias ja lisäksi todella kaunis. Moni avarmaan on sitä mieltä, ettät olen todella kieroutunut mies kun puhunut olen lyhyen ajan sisällä neljästä eri anaisesta, mutta no minkäs teet kun pitää kaikista neljästä.

Minualle tuskin enää tapahtuu asioita erikoisia, joten eie minulla nsyyt sen kummempia. Liatan tämän nyt kun netti toimii ja akun ei koskaan tiedä milloin netti saattaa katkejata. Tietotekniikka kun on mitä on. Ei asiis kummempia, kippis.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.