IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Puun päiväPerjantai 28.09.2012 01:44

Puun päivä on vuosipäivä, jolloin yksilöitä ja yhteisöjä kehotetaan istuttamaan puita. Päivän tarkoitus on kiinnittää huomiota puiden ja metsien merkitykseen ja suojeluun. Useissa muissa maissa puunistutuspäivää vietetään maaliskuun puolivälissä, mutta Suomessa tänään. Sainpahan otsikon päiväkirjaani. Sen sanon, että vaikka Suomi onkin pinta-alaan nähden maailman metsäisin maa, niin en todellakaan ole ollut koskaan istuttanut yhtään puuta ja pystytän vain jos joudun tuon kaltaiseen pakkotyöhön tai jos rakastun johonkin puunhalaajatyttöön ja hänen mielikseen sitten istutan uuden puun.
Joka tapauksessa minä heräsin vasta varttia yli kahdelta. Olin herättyäni, että wtf noin paljon jo kello. Minulla oli toki univaikeuksia viime yönä ja olin tuntikausia hereillä syystä tai toisesta. Minä en muista milloin menin nukkumaan, mutta kuitenkin kun sain unta lopulta, niin yli kahteen tuli nukuttua. Aloitin sitten puoli kolmelta juomaan viskiä juotuani ensin yhden energiajuoman (olin edelleen väsynyt kaikesta huolimatta). Oli se hyvä, että kävin Alkossa ostamassa repun täyteen viskiä eilen enkä tänään, sillä olo oli sellainen, että olisin voinut vaikka pyörtyä keskelle katua. Ihminenhän voi joka päivä tietysti pyörtyä keskelle katua ja olenhan minäkin ja lisäksi tarvinnut myös elvytystä pariin otteeseen, mutta se johtui pillereiden ja viinaan sekakäytöstä ja se onkin eri tarina sitten se.
Niin ja mihin jäinkään, niin tosiaan minä siis puolen kolmelta aloin juomaan viskiä ja samalla tulin nettiin ja mietin myös taas kerran uuden videon laittamista galleriaan. Suomeksi tänne meidän galleriaan ja englanniksi saksalaiseen galleriaan. Pitäähän minun kansainväliselläkin tasolla tulla tutuksi. Kukaan ei tunne minua saksalaisessa galleriassa, sillä en voi tutustua ihmisiin, koska en osaa saksaa. Suomalaisessa galleriassa minut tunnetaan yleisesti ottaen hulluna väkivaltaisena juoppona, mutta saksalaisessa galleriassa kukaan ei tiedä minusta yhtään mitään. Minulla ei kuitenkaan ole aavistustakaan aihetta seitsemänneksi videokseni tänne ja ensimmäiseksi saksalaiseen.
Klikkaillessani satunnaisia ihmisiä galleriassa, löysin tytön, joka toi mieleen tytön nuoruudestani. Aikoinaan muistan nuoren teini-ikäisen tytön, jonka tapasin puistossa. Ryyppäsin silloin Salmaria ja kaksi nuorta tyttöä tuli luokseni. Toinen pyysi saada huikkaa pullosta ja sanoin ihan vitsillä, että saa jos suutelee. Sehän sitten suuteli yllätyksekseni ja annoin huikan. Huikkaa ottaessaan hän kuitenkin sylki Salmarin maahan heti. Näiden kaikkien vuosien jälkeen en vieläkään ymmärrä miksi hän pyysi huikkaa ja sylki saman tien pois. Noh mitäs tuohon sanoisi. Naiset.
Katsoin myös ohjelmaputkeni siinä 17:20-21:00 asti. Sen jälkeen takaisin galleriaan ja sitten kirjoittamaan tätä Wordiin. Tämä kirjoitus onkin kestänyt kauan, sillä olen viskiä vetänyt jatkuvasti samalla, kippis. Kirjoittaminen kuitenkin näyttää sujuvan, sillä en näe punaista täällä. En nyt keksi tässä enempää.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.