IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

LinkExpatsSunnuntai 25.11.2012 00:15

Heräsin tänään hieman yli 12 ja nousin ylös hetken päästä. Edistystä siihen nähden, että haluan saada unirytmini paremmin tavallisen ihmisen tasolle. Minä nimittäin eilen heräsin vasta klo 16 aikoihin. Join energiajuomapullon ja otin piristäviä pillereitä (ihan laillisia kuitenkin). Sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja tilasin ruokaa netistä. Tilasin sen jo siis aikaisin päivällä välttääkseni lauantairuuhkaa. Tuota ovelaa suunnitelmaa olen käyttänyt usein aiemminkin. Olen ovela. Ajattelin käydä pitkästä aikaa käydä katsomassa mitä saksalaiseen galleriaan kuuluu, mutta olen unohtanut osoitteen. No enpä kehenkään koskaan tutustunutkaan kun en osaa saksaa. Koska halusin tutustua uusiin ihmisiin, niin ajattelin liittyä erääseen intialaiseen keskustelusivustoon. Minä en nyt välttämättä näytä kovin paljon intialaiselta, joten ei oikein olisi mennyt läpi. Lopulta päädyin sivustolle nimeltä LinkExpats ja liityin sinne sitten. Koska minä en halunnut antaa oikeaa nimeäni niin laitoin etunimekseni aluksi Lonkeroparoni ja sukunimekseni Viskikeisari. Hetken päästä kuitenkin mietin realistisempaa salanimeä, mutta joka tapauksessa päätin silti nimetä itseni alkoholijuomien mukaan jättäen kuitenkin tuollaiset arvonimet pois. Jaloviina on perinteisesti Jallu, mutta sitä kutsutaan myös Jalmariksi. Etunimeni on siis Jalmari ja sukunimeni nimesin Johnnie Walker –viskin mukaan. Nimeni on siis siellä Jalmari Walker. En usko, että kenelläkään ihmisellä maailmassa on tuollaista nimeä, mutta laitoin kuitenkin kuvan itsestäni, ettei tule niitä jälkipuheita. Nimeni kuulostaa siltä, että olisin suomalaisamerikkalainen. En ainakaan vielä ole uusiin ihmisiin tutustunut. Nyt on klo 15:33 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kirjoitus. Hieman tuon äskeisen jälkeen aloin syömään, mutta meni luut lukkoon toiselta puolelta päästä ja se hieman hankaloitti syömistä, mutta nyt on taas korvan alla oleva luu kunnossa. Minä olen viskin juomisen lisäksi myös ollut OkCupidissa, mutten ole tavannut samanlaista perverssiä kuin viimeksi tänään. Katsoin myös Spede Showta ja muita satunnaisia linkkejä Youtubesta. Nyt on klo 18:55 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen todella väsynyt ja viskiä ryypännyt urakalla. Minun kirjoitus kuitenkin näyttää sujuvan. Laitan tämän nyt tänne galleriaan, sillä hetken päästä alkaa Formuloiden aika-ajot Brasiliasta. No sehän on jo tullut, mutta joudun katsomaan jälkiläetyksenä kun tässä talossa sitä ei enää suorana näe. En tiedä pysynkö koko tunnin ajan tajuissani. Tuskin ainakaan huutelen niin paljon telkkarille kuin normaalisti ellei tapahdu jotain todella kamalaa. No toivottavasti Alonso pärjää ja Vettel mokaa. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.