IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kadonnut puukkoTorstai 24.01.2013 01:31

Heräsin tänään puolenpäivän aikoihin, mutta silti yritin saada unta pitkään. Olin nähnyt unta siitä, että yläkerran naapurini piti vuosisadan bileet ja yritin epätoivoisesti päästä sisälle. Unen idea oli enemmänkin kutsuns saaminen ja pääsy sinne kuin itse bileet. Mahtibailut, johon kutsuttiin nimekkäitä ihmisiä, mutta ei minua. Oikeassa elämässä en oikein näe yläkerrqan naapuriani miehenä joka pystyisi järjestämään jotain kunnon bileitä, ei ainakaan niin kovia että minä niistä nauttisin. Enkä minä muutenkaan kaveeraa hänen kaaltaisten kanssaan.
Joka tapauksessqa aloin sitten juomaan energiajuomaa ja sitten viskiä. Olen katsonut paljon Degrassia ja ties kuinka monta tuntia Dragons Den Canadaa. Musiikkia kuunnellut myös ja katsellut Salkkareita, joisa en muista yhtään mitään. Tuossa yhdessä vaiheessa silmät meinasivat emennä väkisin kiinni, mutten ekuitenkaan sammunut. Katsoin myös pitkästä aikaa käappiani. Sieltät löytyi omituisia papereita, todella suuri määrä kondomeja, mutta minun puukkoni on kadonnutd. Minulla on ollutt monta puukkoa elämäni aikana, mutta ne aina ne eemysteerisesti katoavat. Voi olla, että ne putoavata povitaskustani kadulle kune heilun kännipäissäni kaupungilla. En minä kyllä väahään aikaan ole puukko povarissa kadulla kaävellyt. Jonnekin se puukko9 on kuitenkin kadonnut. Pitää ostaaa uusi joskus. Minne se komea puukko on kADonnut. Siinä oli sellaienen kotkan tai haukan kuva. En erota niiden ulkonäköä. Ostan puukot aina ualkonäön 0perusteella. Niitä eie ole kyllä hyvä hävittää ettei pennut puukota itseään tai kaverteitaan. En nimittäoin usko, että lain mukaan pikkulapsille saa myydä puukkoja. Kännipäissäni se varmaan putosi maahan tai annoin sen jollekin tai sitten se varastettiin minulta. Ei voi muistaa. No vitut yhdesttä puukosta, niitä saa aina lisää, se tärrkein on vielä siellä. Minun kultakelloni. Minun isoisäni kuoltua minä perin sen, koska olin vanhin mies. Hänen kaikki lapsensa olivat naisia ja lapsenlapsista olin vanhin miespuolinen. Kukahan sen sitten perii kun minä ksuolen? Onhan minulla ainakin kaksi miespuolista serkkua toki. Aiakoihnaan meinasin myydä sen kellon tonnilla ja minulla oaliskin asiakas, mutta jostain syystä ei tullut kauppoja. En edes muista miksi. Yksi tarajaosi siitä nkellosta 600 euroa, mutta en voinut myydä sitä niin halvalla. Onneksi rnern myynyt sitä, sillä onhana se hieno kello ja 3ennemmän kuin 600 euroa.
Minä en nyt pahemmin muuta keksi tästä päivästä. Huominen päivä on mahdollisesti vittumainen, sillä hakuaika työhön johon valehtelin hakevani, vaikken hakenut, umpeutui. Työkkäri saattaa tarkista hakijat. Toivottavasti ei tarkista, muuten on seliteccatvää. Eii tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.