IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Muiden videoita katsellutMaanantai 15.04.2013 02:10

Tänään heräsin kymmeneltä, mutta ylös nousin vasta hieman ennen yhtätoista. Join energiajuomaa ja vedin kofeiinitablettia alas. Sitten sen jälkeen aloin juomaan viskiä taas urakalla. Minä tulin galleriaan ja Youtubeen katselemaan muiden ihmisten videoita. Täällä galleriassa muutaman käyttäjän videon ja Youtubessa joidenkin teinitytön tekemiä videoita itsestään joissa he puhuvat ja päivistään ja yksityiselämästään. Ei ihme, että minua pidetään epäilyttävänä kun kyttään teinejä. Youtubessa tsekannut lähinnä yhden tytön videoita, sillä hänellä oli ihanan rauhoittava ääni ja toi mieleen erään tytön nuoruudestani. Minulle tuli myös into uuteen videoon nähtyä erään videoon jossa kysyttiin eräältä henkilöltä kysymyksiä. Niin helppoa olisi. Minä vain vastaisin kysymyksiin mitä minulta kysyttäisiin. ”25 kysymystä Jarkolle”. Minulla itselläni on täällä galleriassa kuusi viderota, joista yksikään ei ole mennyt ensimmäisellä otolla. Olen aina joko nauranut tai kortille tallentunut lähinnä jotain humalaista örinää, josta ei saanut mitään selvää. Kerran olin niin sekaisin, että unohdin kesken videonteon olemassa tekemässä videota ja aloin lukemaan jotain lehteä. Kerran puhuin niin pitkään, että patterit loppuivat kesken kuvauksen.
Katsoin myös Dragons Den Canadaa ja tietysti myös Formulat. Kilpailu oli hyvin jännittävä, mutta onneksi lopputulos päättyi onnellisesti ja Fernando Alonso voitti.
Niin ja minä jouduin tänään myös kuuntelemaan melkein 20 minuuttia tuossa aamulla jonkun Soikkun jorinoita, video siis sekin. Teki mieli sanoa, että hän on idiootti, mutta ajattelin että antaa olla. En minä siitä enää mitään muista, mutta ilmeisesti ei kovinkaan järkevää.
Ei muuta nyt tule mieleen. Klo nyt 18:37 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nytten kun kwello on hieman reilu 23 ja tuossa välissäs reilusti juotua viskiä on. Katsellut myös lisää ihmisten videoita ja myös Jerry Springeriä. Ei tässäs varmaan muuta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.