IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään vietetään Kansainvälistä kätilöiden päivää. Se ei liity millään lailla tähän muuhun sisältöön tässä päiväkirjassani, mutta sainpahan ainakin otsikon.
Nukuin peräti varttia yli kolmeen. Olin taas, että voi jumalauta. Olin nähnyt unen joka oli niin hyvä, että siitä voisi tehdä elokuvan, mutta valitettavasti en muista enää siitä pahemmin. Se olisikin hyvä jos olisi olemassa jotkut johdot jotka laitetaan päähän nukkumaan mennessä ja sitten unta nähtyään, sisältö nauhoittuu jollekin videokasetille. Siinä voisin tehdä käsikirjoituksen ja sitten viedä elokuvastudiolle ja juhlia myöhemmin Jussi-gaalassa parhaan käsikirjoittajan palkintoa.
Joka tapauksessa minä nousin sitten ylös ja aloin juomaan viskiä ja tulin tänne galleriaan. Tilasin itseni taas etusivulle tai oikeastaan tilasin oman kyselyni sinne. Haluan Arvuuttaja –natsan ja käytän tuota allergiakyselyä nyt jatkuvasti. Kun kysely poistuu etusivulta, niin ostan sen sinne takaisin. Teen sen niin kauean kunnes saan ne 10 000 vastaajaa yhteen kyselyyn ja kukaan ei voi pysäyttää minua. Sain kerralla kolme yksityiskeskustelua samaan aikaan ja olin, että hei yksi kerrallaan ja yritin pysyä kärryillä kenen kanssa puhun, ettei mene jutut ihan mihin sattuu. Eilen tai sitä edellisenä päivänä eräs nuori teinipoika pyysi minua hankkimaan hänelle nainen. Olenko minä muka joku parittaja? Minä myös olen kuunnellut musiikkia Youtubessa. Tässä viskiä samalla juoden olen galleriassa kyttäillyt kyselytilannettani jatkuvasti, miten se edistyy jne. vaikka se onkin ollut siinä etusivulla todella kauan ja todennäköisesti pysyy siinä loppuvuorokauden, eli reilun tunnin. Noin tonnin verran se suunnilleen edistyy kerralla tilatessa suunnilleen keskiverto. Ei kai tässä muuta, vaikka on jotenkin taas sellainen tunne, että jäi jotain sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.