IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Uusi naapuri tulossaLauantai 29.06.2013 02:02

Tänään herätessäni useiden, ties kuinka monen, tunnin jälkeen klo 15 minuutilleen, huomasin kainalokarvojeni kadonneen. Muistin ajaneeni ne joko eilen tai aamuyöllä. No kerta se on ensimmäinenkin. Olin nähnyt unta, että olin vieroitusoireissani kävelemässä koulussa ilman minkäänlaista päämäärää. Omituista oli se, että minua esitti Sam Earl ja välillä Jamie Johnston. Myöhästyin tunnilta ja ilman erittäin pätevää syytä rangaistuksena on kuolemantuomio. Aika raaka koulu. Oikeassa elämässä ottaisin mielelläni vastaan luodin jossa on minun nimeni. Minä tunsin aikoinaan miehen jolta olisin voinut ostaa aseen, mutta valitettavasti hän on kuollut.
Joka tapauksessa kun nousin ylös silloin kolmelta, niin aloitin juomaan viskiä ja tulin tänne galleriaan. Ehdin olla vain noin tunnin täällä ja sen jälkeen aloin katsemaan tunnin Kolmas kivi auringosta –sarjaa ja sen jälkeen tunnin Pulmusia. Täydellinen perhe sekin on. Sovinisti isä, seksihullu äiti, bimbo tytär ja muuten vaan säälittävä poika. No Kelly on bimbouden lisäksi aika lutka. Harmi, että minä en keksi yhtä hyviä loukkauksia kuin Al.Al omisti myös hienon paidan jossa luki ”I´m married. Shoot me”. Minä itsekin haluaisin paidan, johon voisin teettää oman tekstin. Tiedän toki, että on paikkoja joissa niitä saisi. Minulla olisi esimerkiksi ”I´m tired. I wish could go to sleep and never wake up”, “All my days are bad. Can someone just please kill me” ja juuri tuon kaltaisia lauseita. Minusta lauseet kuulostavat paremmilta englanniksi. Minä puhun muutenkin niin paljon ulkomaalaisten kanssa, että joskus puhun vahingossa suomalaisille vahingossa englantia. Aionkin tehdä seuraavan itsemurhaviestini englanniksi, mikäli teen viestin tai yritän sitä enää.
Niin ja minä myös saan uuden naapurin maanantaina, kun entinen saa häädön. Häädön saaja on toinen seinänaapureistani. Toivottavasti mukava eikä mikään Jeesuksen sanansaattaja, joka lainaa Raamatun viisauksia. Minulla on jo yksi uskovainen naapuri yläkerrasta ja tämä talo ei tarvitse toista.
Ei kai tässä muuta. Nyt klo näyttää aikaa 18:32 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä jatkuu ja olen vetänyt kunnolla taas viskiä ja katselin tunnin sarjaa, jonka nimi ei nyt muistu mieleen. Sitten hieman Seinfeldia. Palasaasin takaisin tänne galleriaan ja juttelin erään miehen kanssa, joka on kaveriryhmässänikin ja siitä kaveriryhmästä tulikin mieleen, että sain tänään uuden julkisen kaverin. Minulla son siis niitä nyt niitä 39 julkiatasa kaveria ja 18 tuntematonta, jotka vain seuraavat minua. Minulla on tällä hetkellä mieli ottaa Kepitinoria. Tuntuu kuin se tuijottaisi minua. ”Jarkko, mä tiiän et haluut mua…Jarkko…Jarkko…Jarkko” Lopeta saatanan lääkepurkki sanomasta nimeäni!Pitää pysyä vahvana. Minä en oikeen keksi muuta mitä olisin tehnyt tänään. Minulla on kylläs taas kerran, ja ties kuinka monennin, kerran sellainen juttu mielessä notta jotain oleellista jäi mainitsematta. No ei kai tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.