IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Terapeuttista apua RaveniltaMaanantai 15.07.2013 01:20

Ennen kuin aloitan kertomaan varsinaista päivän tapahtumaa, niin sanon sen mikä on tullut varmaankin monelle vuosien vakiolukijalleni mieleen. Eli siis se todellakin on niin, että olen hieman kyllästynyt kirjoittamaan näitä päiväkirjojani. En minä toki edes ole joka päivä galleriassa.
No joka tapauksessa herättyäni yhden jälkeen join yhden piristävän kofeiiniporetabletin ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Sitten menin galleriaan hetkeksi, noin tunniksi. Gallerian jälkeen sain terapeuttista apua Ravenilta. Hänen rauhoittava äänensä ja terapeuttiset neuvonsa saivat minut nukahtamaan ehkä vähäksi aikaa. No olinpahan kuivilla suunnilleen puolitoista tuntia hänen ansiostaan. Hänen puheiden ansiostaan itsemurha-ajatukseni ovat lähteneet päästäni ja muutenkin kaikki stressi poistuivat vartalostani. Jokaisella pitäisi olla oma Raven. Naiset ovatkin parempia terapeutteja kuin miehet. En muista koskaan minulla olleen miesterapeuttia. Niin no, jos ei koskaan ole ollut, niin enhän sitä tiedä ja minulla ei oikeastaan sitten olla minkäänlaista mielipidettä asiasta. Ravenin rauhoittavan puheiden jälkeen jatkoin viskin juontia. Pysyisinköhän kuivilla jos koko valveillaolo aikana kuuntelisin Ravenia? No en usko. Ei yksi ihminen voi saada minua raittiiksi tosta noin vaan. Raittiudesta puheen ollen, ihan pakko kertoa, niin minun postiluukustani oli tullut kirje jossa oli A-klinikan yhteystiedot. Se kyllä tapahtui jo ajat sitten, mutten muista olenko kertonut sitä. Se tapahtui hieman sen jälkeen kun olin joutunut sairaalaan. No en mene. Ei tässä sen kummempia ole tapahtunut. Klo on nyt 17:06 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kun klo on 20:35 ja tuossa välissä viskin juomisen lisäksi olen syönyt paistettua munaa leivän päällä ja katsellut parit komediasarjat. Lisäksi friikkitila tuli minulle. Minä näin Jeesuksen parin sekunnin ajan. Sairas hallusinaatio, näen kuolleita. Vittu se Jessepoika tuli ihan eteeni. No eipä siinä mitään.
Myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nytten jkun kuuntelin ihanaa Ravenia taas. Rauhoittavan äänen ansiosta nukukahdin jöälleen todennäköisesti hetikeksi, tai sitten olen liiaj humalassa. Anyway ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.