IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Depressio, masennus jneTorstai 25.07.2013 01:44

Heräsin kymmenen aikoihin ja join yhden piristävän juomsn js otin kofeiinitableteja sen lisäksi. Aloin sen jälkeen juomaan viskiä ja katselin muutaman jakson DEgrassuia ja sitten tänne irc-galleriaan muutaman päivän tauon jälkeen. Katsoin jlähinnä kommentteja joita olin sanonut silloin muutama päivä sitten. Mitä siitä non, kaksi vai kolme päivää sitten? Kuuntelin myös musiikkia ja olin katsomassa päivitystä Koulukavereihin. Se on siis se koulukaverit.com ja olin saanut sähköpostiin päivitystä. Vaikka sanoinkin edellisessä päiväkirjassani, että itsemurha-ajatukset ja masentuneisuus ovat poistuneet minusta, niin minulla on ollut voimakas halu tappaa itseni tänään. Minä purkaan tuota masentuneista, depressioitunutta olotilaani sanomalla gallerian etusivun Flowissa sanomalla erilaisilla masentuvilla lauseilla. Minä kirjoitan itsemurhaviestini englannin kielellä, koska minusta se kuulostaa englannin kielellä paremmallta. Minä muutenkin puhun niin paljojn ulkomaalaisten kanssa, että englanti voisi olla toinen äidinkieleni. En minä sitä ole vielä kirjoittanut, mutta voi vittu miten paljon vihaan elämääni.
Nyt on klo 16:08 ja jatkuu myöhemmin.

Nyttsnd jatkuu ja tuossa välissä katselin telkkaria, ryyppäsin viskiä ja näin ja kuulin olemattomia. Verhot liikkuivat olemattomasti ympäri ja päässä oli jatktuvasti ääni kuin joku olisi potkutellut palloa ja puhunut minulle jotain epämääräistä. Söin sitten e piirakkaa ja sittem tein jotain, jota en enää muitsa. Palasins galleriaan ja luin myös sähköpostiin tulleita viestejä. Yksi oli äidiltäni. Hän ikävöi minua kun emme ole tavanneet vähään aikaan. No jos kaipaa minua elävänä, niin pahasti kaipaa kun olen kuollut? Mutta miksis sähköposti kun on puhelin? Ehkei hän halua kuulla humalaista ääntäni. Isääni en muuten ole tavannut peräti neljään vuoteen. Ainakin hän rahoittaa minua joka kuukausi. Hän on aika rikas. Minun kannalta siinä ei ole kohta välillä kun en kauan taida enää elää. Tuskin tulee edes hautajaisiini kiirenediiseisiinsä keskellä.
Klo nyt 21:48 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatrkuu ja keskustelua galleriassa samalla kun laitan tätä. Viskiä menee ha ha khjja ja katsotaan miten kauan on elinaikani. Ei muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.