IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Yhdeksän vuotta galleriassaTorstai 15.08.2013 00:47

Tänään tulee kuluneeksi tasan yhdeksän vuotta siitä kun liityin tänne irc-galleriaan. Paljon on asiat muuttuneet yhdeksässä vuodessa. Ennen piti maksaa vipistä. Ei pystynyt siis lähettämään yksityiskommentteja ihmisille ilman vippiä. Sitten pystyi mainostamaan ainoastaan omaa kuvaa, ei yhteisöä, ei blogia, ei kyselyä. Blogitoiminto tuli vasta syksyllä/talvella 2005 ja ei myöskään ennen tullut ilmoitusta uusista yhteisökommenteista. Paljon on siis tapahtunut yhdeksässä vuodessa. On varmaan muutakin jos rupeaisi oikeen miettimään.

Minä joka tapauksessa heräsin noin puoli kahdelta vasta. Sitten aloin juomaan viskiä ja tulin galleriaan. Siinä on oikeastaan. Nyt on klo 14:54 ja jatkuu myöhemmin.

Kuan on nyt re8ou7 yli 21:00 j< ole oleb tuossa välissä katselleut parriu jaksoa Kolmas skivi auringosta –sarjaa ja Puklmiusia sekä Panttilainaaoonoa ja Shark Tankia ja sitte n henghaillut täällä galleriassa ja dokaillut kkunnolla viskiä. Minä myös kävin OkCpidissa ja yritisisn saada iriti jotain sirti. Joka tapauksessa minä ryypättyt viskiä ja myös se tosiasiasiasi on se nottaa olen ollut täällä jo 9 vuotta ja silleen. On taas sellainen tunne notta jää jotain sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.