IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kansainvälinen retiniitikon päiväMaanantai 30.09.2013 01:16

Tänään on kansainvälinen retiniitikon päivä ja siitä sain otsikon päiväkirjaani. Minä joka tapauksessa siinä yhdentoista aikoihin nousin ylös sängystä ja aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin. Minun oli pakko katsoa torstain ja perjantain Salatut Elämät. Itse sarja ei jaksa innostaa ja eihän minun siis mitenkään pakko oikeasti ole katsoa, mutta kun nyt on alusta saakka katsottu, niin ei kai sitä voi keskenkään jättää.
Tuijotin omaa rumaa ja piestyä naamaa peilistä ja mietin milloin silmäni paranee. Kaikki joilta olen kysellyt kuinka kauan kestää, niin kaikkien veikkaus neljä viikkoa. No yhden kolme viikkoa. Tilanne tapahtui viime viikon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. En kyllä tajua sitä kun saan jatkuvasti iskuja, mutta harvoin tämmöistä damagea. Viimeksi taisi olla 2008 tai 2009. Kipuja ei missään vaiheessa, mutta damn. Ilmeisesti en ole voittamaton. No kuten neljännessä Rocky –elokuvassa sanottiin Rockylle ”he’s not a machine, he's a man”´.
Nyt on klo 15:47 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kun aika on 20:35 ja tuossa välissä olen viskin juomisen lisäksi katsellut Mustaa Kyytä ja samalla myös Isänmaan Toivoja kun söin hampurilaista. Minä myös tein testin mikä on kysymysten perusteella minun paras luonteenpiirteeni. Se on kuulemma kuri, eli niin notta minä pidän kuria.. Heikoin luonteenpiirteeni on älykkyys. Minä olenkin tyhmä kuin saapas, myönnän sen. Vuosi vuodelta tyhmenen. Mikä on sinun mielestäsi paras luonteenpiirteeni? Ihan siis oikeasti mikä on? Vastaa privaatisti vaikka. Kohta alkaa X-Factor ja menen katsomaan sitä. Palaan myöhemmin.

Nyt jatkuu ja ei tuossa alle kahdessa tunnissa mitään kuitenkaan tapahtui, kippis.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.