IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään kymmeneltä ja aloin juomaan viskiä. Kävin sitten galleriassa ja pitkästä aikaa OkCupidissa ja Netlogissa. Netlogissa minulle tultiin kyselemässä bisneksistä ja työmahdollisuuksista. Näytänkö minä joltain liikemieheltä muka? En tarvitse työntekijöitä, koska minulla ei ole edes omaa firmaa. Minulle myös laitettiin sivuja erilaisiin sivuihon joissa mmydään kaikenlaisia pillereitä joilla saa erektion kestämään kauemmin ja miten saada penis isommaksi käyttämällä ainoastaan omaa kättä. Uskoo ken tahtoo. Kun nyt oli tuon kaltaisista asioista puhe, niin muistan sen kun aikoinaan oli työtarjous seksikauppaan. Olisihan siinä ollut omat hupinsa työskennellä sellaisessa liikkeessä kun saa katsoa joitakin jotka hävettävällä ilmeellä ostavat esim. jonkun pumpattavan nuken sun muuta vastaavaa. Olen minäkin pornoliikkeessä käynyt, mutta ihan vaan lehtiä ostamassa, sillä siellä on aina tarjous jolla saa paljon lehtiä tiettyyn hintaan. Eli tulee paljon halvemmaksi kuin normaalissa kaupassa. En ole kyllä pitkään aikaan käynyt.
Joka tapauksessa kävin myös pelaamassa Pelikoneessa Cody´s Nightmare Vacationi ja sen jälkeen katsoin uusintana keskiviikon Salkkarit. Minulla ei ole edes suuntaa antavaa muistikuvaa viime keskiviikosta. Ainakin alkoholia kului, mutta muuten ihan out koko päivästä. Tänään ei nyt ole vielä tapahtunut oikein muuta.
Klo on nyt 14:13 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ja tuossa välissä viskin juomisen lissäksi minä peleasin pelejä Pelikoneessa ja katsoin täysisn turhaan mäkihyppyä. Ties miteen kauan piti katsoa, mtta Kuusamolle tyypillisesti tuulet aiaheuttivat kilpailun kreskeuttämisen. Sitten mitäs tässä muuta? Ei nyt rmmu8istu mieleen minulle. Vaikka tässä aoinkin vielä aikaa melkein pari tuntia, niin laitana tämän tänne jo nyt. Vittuakos tässä enää mittää tapahtuu kuitenkaan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.