IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvästit vuodelle 2013Tiistai 31.12.2013 23:36

Tänään heräsin yli kolmelta ja olin silti vielä hieman väsynyt, tai oikeastaan ennemmin minun silmäni olivat väsyneet ja kirvelevät aluksi. Minun ei onneksi tarvinnut mennä Alkoon, sillä olin koko edellisviikon, paitsi sunnuntaita, ja eilisen ostamassa Alkossa repullisen viskiä, sillä viinan hinta nousee jälleen kerran. Se ei kuitenkaan nouse niin paljon kuin luulin ennen eilistä. Minä en luonnollisesti voinut joka päivä käydä samassa, vaan vaihdoin Alkoja. Olen ovela, sillä olisihan se liian epäilyttävää käydä samassa Alkossa joka päivä ostamassa repullisen viskipulloja. Suurin osa uusista myyjistä ei ota tuota ns. K-30 lakia vakavasti, sillä uusia myyjiä kun tapasin, niin kukaan ei kysynyt henkilöllisyystodistusta. Itse näytän omasta mielestäni ehkä joltain 22 tai 23-vuotiaalta. Oikeasti minä olen 27 vuotta vanha. Ikäasioista vielä sen verran, että kerran yksi ihminen sanoi minulle, että näytän suunnilleen nelikymppiseltä ja olin kyllä aika wtf. Näin jälkeen päin ajateltua mietin, että olikohan se vaan vittuilua? Joka tapauksessa minulla on nyt kunnon viskiarmeija täällä. En keksinyt Viskikeisaria omaksi nimekseni turhaan. Minun alkoholinimiksinihan olen keksinyt Lonkeroparonin, Viskikeisarin ja Rommikuninkaan.
Joka tapauksessa kun heräsin ja nousin ylös, niin vedin parit piristävät poretabletit ja sitten aloin juomaan viskiä sekä ollut täällä galleriassa. Niin ja kuunnellut rakettien pauketta. Kissat pelkäävät. Minä en itse tajua miten jotkut ostavat satojen eurojen edestä raketteja. Minä nimittäin olen tuolla ulkona ollessani nähnyt rakettikojuja ja siellä oli joku paketti joka maksaa jotain 200 euroa. Jos minä ostaisin 200 euron edestä raketteja, niin se olisi yksi elämäni huonommista ostoksista. No onhan niitä ihmisiä jotka maksavat jonkun julkkiksen nimikirjoituksesta tuhansia.
Nyt on klo 18:24 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä viskin juonnin lisäksi Ari soitti minuklle ja puhuttiin niitä näitä. Muistan kutsuneeni hänet tänne huomenna, mutta tuskin tulee. Minä kelpaisin ihmisseuraa tänne ja Ari on minun neljänneksi paras kaverini Ikiksen, Jcobin ja Petrin jälkeen. Itse asiassa kminulla on noiden neljän lisäksi yllättävän pzaljon muitakin kavereita. Te ette vaan teidä heitä. Minulla on esim,. kavereita Kanadasta, Venäjästä ja Amerikasta. On myös Intiasta, mutta vaan yksi.

Jos nyt kuitenkin puhutaan vuodesta 2013 kun se kuitenkin vähän alle kolmen tunnin päästä loppuu. Sen voin sanoa tästä vuodesta, että olin kännissä joka ikisenä päivänä, paitsi yhdessä. Sen yhden päivän minkä vietin tänä vuonna oli sairaalassa. Minä muuten karkasin sieltä sairaalasta. Se oli ensimmäinen kerta kun karkasin sairaalasta. Lääkärit kielsivät minua lähtevään, muttz sanoin että revin vaikka nämä letkut pois minusta vaikka väkisin. Sinä päivänä minut pumpattiin tääyteen kaiken maailman lääkkeitä. Olen 184-senttinen ja treenannut, joten mitä he voivat muka tehdä? Olin toki vajaakuntoinen sinä päivänä, mutta soil5ti.
Jos ote3taan muita tästä vuodesta, niin vituiksihan se on mennyt. Joissakin maissa on itsemurhatarkkailu ja voin sanoa sen, että minä kuulouisin jos se olisi Suomessa. En edes tiedä miten monta kerrtaa olen halunnut tappaa itseni tännä vuonna. Galloeriassa olen saanut ystäviä, siis ihan oikeita sellaisia, ja myös entisiä ystäviä sellaisia. Natsatilastoissa sain vaan yhden natsan sain. Arvuuttaja se oli. Kaipa se oli siinä.

Hyvää illanjatkoa ja uuttavujotta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.