IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

SähköpostiongelmiaLauantai 01.03.2014 01:39

Heräsin tänään vasta noin klo 16 ja taas olin aika wtf kun nukkuu noin myöhään. No ehkä jossain vaiheessa saan taas normirytmin. Ihmeellisiä unia taas olin nähnyt yöllä. Minua syytettiin avainten vaihdoista, eli siis minä olisin napannut toisen entisen luokkalaiseni avaimet. Asia ratkaistaisiin skeittiturnajaisissa. Koska en osaa yhtään skeitata, niin ehdotin, että asia ratkaistaisiin nyrkkitappelulla, sillä ex-luokkalaiseni ei todellakaan ole mikään kova karpaasi, ei lähelläkään. Oikeassa elämässä olisi varmaan kaikkein helpointa vain kokeilla toimiiko avain kumpaan oveen. En minä ole mikään criminal mastermind, joka saa saman avaimen sopimaan kahteen eri oveen.
Toisessa unessa menin vapaaehtoisesti johonkin leirille jostain ihmeen syystä kuukaudeksi. Melkein kaikki kanssakävijäni olivat joko ex-luokkalaisia, fiktiivisia hahmoja eri sarjoista tai galleriaihmisiä. Ihan friikkileiri, mutta heräsin ennen kuin ehti tapahtua mitään mielenkiintoista.
Joka tapauksessa herättyäni silloin neljän aikoihin aloitin viskin juomisen ja aloin katsomaan telkkaria. Kolmas kivi auringosta kaksi jaksoa jonka jälkeen oli pakko katsoa eilisen Salatut Elämät –jakson. Se nimittäin jäi eilen näkemättä. Ihan paska sarja, mutta koska olen katsonut sarjaa alusta saakka, niin eihän sitä voi keskenkään jättää. Katsoin myös mäkihyppyä Lahdesta ja kilpailun voitti Severin Freund. Minä olen tänään myös kärsinyt sähköpostiongelmista, kuten jo pitkään. Minulla ei ole siis toimivaa sähköpostiosoitetta. Luukku vanheni, enkä saa luotua uutta tunnusta, Hotmailia pidän liian epäluotettavana ja nyt tuo Suomi24 ei toimi. Taitaa olla sähköpostiosoitteet siis loppu. No minkäs teet. Ei kai tässä kai muuta, vaikka onkin sellainen tunne notta jäi jotain mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.