IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

ÄlykkyystestiMaanantai 31.03.2014 01:49

Heräsin tänään jotain varttia vaille viisi päivällä. Tuskallisen pitkään taas nukuin. Vaikka kelloja yöllä siirrettiinkin tunnilla eteenpäin, niin olisihan se kivaa taas herätä pitkästä aikaa ajoissa, vaikka kahdeltatoista esimerkiksi. Ehkä heräisinkin jos en popsisi noita Ketipinoreja jatkuvasti. Tuossa aiemmin yritin uniterapiaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Kuten iästä profiilissani huomaa, niin uhmasin taas kuolemaa ja elän vieläkin. Nyt olen kuitenkin siinä iässä, että loppu on lähellä kuolematestin mukaan. ”Death at 28” sanoi testi kun sen otin muistaakseni 2011. Katsotaan uhmaanko kuolemaa ja testiä myös tälläkin kertaa.
Joka tapauksessa tähän päivään takaisin. Aloitin päivän juomalla energiajuoman, poretabletti sellaisen, sillä olin kaikesta huolimatta edelleen väsynyt ja myös D-vitamiinijuoman, sillä lääkärini mukaan alkoholi voi aiheuttaa aivohalvauksen ja D-vitamiini on kuulemma aivoille hyväksi. Sitten aloitin viskin juomisen ja tein älykkyystestin. Päivityksen älyyni. Jos olisin tiennyt sen maksavan, niin en varmaan olisi, vaikka se olikin vain viiden euron hintainen. No minun tämän hetken älykkyysosamääräni on 70 ja minulle sanottiin näin: ” Maailmanlaajuisen keskiarvon mukaan, kuulut älykkyydeltäsi ryhmään lievästi typerät, mikä on yleinen tulos 10%:lla väestöstä.” Maksoin viisi euroa siitä, että minua käytännössä sanottiin idiootiksi. Eli maailman seitsemästä miljardista ihmisestä 90% on minua älykkäämpiä. Minä aina kuitenkin olen tietänyt olevani tyhmä. Tyhmenen vuosi vuodelta ja joskus kun vaihdan huonetta, niin unohdan mitä minun piti hakea tai tehdä. Minua ei koskaan Jumala, mikäli hän on edes olemassa, antanut minulle älykkyyttä syntymälahjaksi. No mieluimmin olen tyhmä kuin joku 50-kiloinen kukkakeppinen nörtti. Minä olen 184-senttinen ja painan 85.4 kiloa. Tuosta älykkyystestistä muuten vielä sen verran, että sain oikein virallisen todistuksen, jonka voin printata. Luki oikein minun nimeni ja kaikki. Minä en omista enää printteriä, joten en saa sitä ulos tietokoneeltani. On muuten aika ironista, että olen pienestä älykkyysosamäärästäni huolimatta tietohallinnon merkonomi ja ollut työpaikoissa joissa työskentelee melko viisaita ihmisiä. Se on vika tässä maassa, että minun kaltainen idiootti pääsee hyviin työpaikkoihin.
Klo on nyt 18:33 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt ja tuossa välissä olen jatkanut viskin juomista, katsonut Formulat ja syönyt kanahampurilaisen. Minä myös sattuman ansiosta päädyin Facebook-profiiliin. En muista enää kenen profiiliin, mutta huomasin ettei tarvitse olla jäsen nähdäkseen viestejä ja kuvia muista. Minä olen itse nimittäin aina ollut Facebookia vastaan. Useita vuosia on yritetty käännyttää minua liittymään sinne, mutta lupaukseni pidän, enkä liity. Kun huomasin, että ei tarvitse olla jäsen katsoakseen kommentteja, niin siitähän minun kyyläys alkoi. Tsekkasin aluksi äitini, sitten tätini ja huomasin myös, että hänen kissallaan on oma profiili. Isälläni ei profiilia ole, ellei hän ole salanimellä, jota epäilen. Minähän olen eräällä intialaisella sivustolla salanimellä Jalmari Walker. Sukulaisten jälkeen aloin etsimään julkisuiden henkilöitä. Kävin sellaisten henkilöiden profiileissa kuin Annie Clark, Daniel Kelly, Dylan Everett ja yritin etsiä vielä Mike Lobellia, Cristine Prosperia ja Jake Epsteinia. Todennäköisesti sinulla ei ole harmainta aavistustakaan keitä he ovat. Minä joka tapauksessa lopetan nyt tähän, vaikka ties kuinka monen kerran on sellainen tunne, että jotain jäi sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.