IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Uusivuosi 2015Torstai 01.01.2015 23:11

Nyt alkoi sitten uusi vuosi. Raketteja räjähteli ympäriinsä, joita minä ja Essi kuuntelimme, mutta Viivin kintut tutisivat niin paljon, että hän pysytteli sängyn alla koko ajan. Menin nukkumaan vasta puoli seitsemän aikaan aamulla. Heräsin sitten noin vartin vaille kuusi illalla. Sellainen unirytmi taas on, mikään ei ole sen asian suhteen muuttunut näemmä.
Sitten aloitin juomaan viskiä ja tulin tänne galleriaan. Katsoin myös Degrassia ja Salkkarit. Olen 99% varma, että ne Salkkarit olivat uusintoja, mutta jätin kanavan nyt päälle kun sen jälkeen tuli kooste Garmisch-Partenkirchenin mäkikilpailusta, jonka Anders Jacobsen voitti. Sitten katsoin myös jonkun ohjelman nimeltä Kimmo, jossa näytteli muun muassa Jussi Vatanen. Pasila 2.5 tuli sen jälkeen ja katsoin sen syöden samalla lihapullia ja perunamuusia. Hyi vittu, että maistui pahalta se muusi. Panttilainaamo tuli myös katsottua. Galleriassa sain kolme uutta julkista kaveria. Ei kai sen muuta.

Mitä jäikään vuodesta 2014? Viinaa joka päivä kunnon känniin asti yhtä päivää lukuunottamatta, ja senkin päivän vietin sairaalassa. Katsoin aivan liikaa televisio-ohjelmia joko netistä tai televisiosta. Itse asiasta molemmista ihn liikaa. Galleriassa sain vain kaksi natsaa tänä vuonna. Kirjoitin myös vain seitsemän päiväkirjaa.
On tässä varmasti muutakin kerrottavaa, muttei nyt tähän hätään muistu mieleen.

Hyvää illanjatkoa ja uuttavuotta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.