IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Word takaisinLauantai 16.07.2016 22:04

Sain takaisin Wordin, koska minä vaihdoin konetta. Sain takaisin vanhan koneen, jonka näyttö on ihan helvetin iso. Oikein tuntui silmissä, mutta ehkä kun yhtäkkiä sellaisesta pienestä koneesta tällaiseen jättiläiseen.
Tänään heräsin kahden aikoihin. Väsytti edelleen. Nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja menin nettiin, niin ja vaihdoin konetta.
Katsoin ja katson edelleen Shark Tankia, eli amerikan versiota Leijonan luolasta.
Koska voin nyt Wordin ansiosta kirjoittaa ja tallentaa välillä, sitten vaan kopioida koko homma tänne, niin teen nyt sitten niin. Klo on nyt 15:41 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt on se myöhemmin. Tässä välissä oli hieman pelottava tilanne. Netti totaalisesti lopetti toiminnan ja minulle tuli jotenkin semmoinen hirvittävä tunne, että en saisi laitettua tätä merkintää tänne. No ei siinä muuta kuin uudelleen käynnistys.
Sen lisäksi olen Tasiksen juomisen lisäksi kuunnellut musiikkia satunnaisilla artisteilla tai bändeillä. Minulla on satunnainen soittoluettelo, eli tulee mitä tulee. Lisäksi ollut samalla täällä galleriassa. Nyt on klo 16:50 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu. Tuossa välissä olin Tasiksen juomisen lisäksi myös syönyt tonnikalapastaa ja katsonut noin pari tuntia Degrassia. Kävin myös katsomassa mitä OkCupidiin kuuluu. Yksi uusi ihminen pitää minusta, nyt siis neljä yhteensä. Joo olen todella ihana mies, yeah right. Olen minä oikeasti ihan mukava kun minut oppii tuntemaan. Urheilua katsellessa minä en ole mukava välttämättä. Minulle on sanottu, että otan Formulat liian vakavasti. No eihän Formula 1:n lopputulokset vaikuta elämääni millään tapaa sinäänsä, koska en lyö vetoa, mutta urheilu on vakava asia.
Joka tapauksessa OkCupidissa uusi tyttö profiilissani, joka ei koskaan juo alkoholia, polta tupakkaa, käytä huumeita ja on vegetaristi. Mitäs luulet olenko kiinnostunut tuollaisesta tai hän minusta? Enpä usko. Minulla oli se ns. unelmanaiseni siellä Dallasissa, joku Tara taisi olla. Miksi kaikki parhaat naiset asuvat muualla. Marianna asuu Porissa ja ne muutkin ties missä jatkaneet elämäänsä, kun join ne pois elämästäni. Sitten täällä pääkaupunkiseudulla minua pidetään ihan ikäloppuna kun olen jo 30-vuotias. No baareissa laulan itselleni usein jonkun naisen ja saan kohta vihaisen aviomiehen kimppuun veitsen kanssa tai vaihtoehtoisesti se Eeva-lutka, jonka kanssa olin tekemisissä kun olin 18 tai 19. Oli minulla tyttöystävä 10 kuukautta, mutta se oli vähän mitä oli. Okei minä nyt tässä höpötän kun tässä Wordissa olen.
Klo on nyt 20:22 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt on klo sellaiset tasan 22 ja laitan tämän tänne jo nyt, vaikka noin pari tuntia onkin vuorokaudesta jäljellä. Ensinnäkin tietotekniikka on ihan perseestä aina välillä ja toiseksi en usko, että näinä kahtena tuntina mitään erityistä tulee tapahtumaan. Jos kuitenkin tulee tapahtumaan, niin kerron siitä mahdollisesti seuraavassa.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.