IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

PhotofeelerKeskiviikko 12.10.2016 22:47

Heräsin väsyneenä suunnilleen samoihin aikoihin kuin eilen. Kahdelta ylös ja väsytti helvetisti. Menin Tasista juomaan ja koneelle katsomaan Degrassia Pulmusten alkamiseen asti. Minä myös söin kaksi oopperavoileipää, sillä ajattelin piristyä jos verensokerini nousisi syömisistä. Minä en muista ollenkaan milloin menin nukkumaan, ei aavistustakaan monta tuntia nukuin. Minä myös Shark Tankin katsoin ja musiikkia kuunnellut. Kävin huuto.netissä katsomassa miten huutamani ”Lainkuuliainen kansalainen” voi. Minä alun perin ajattelin ostaa sen äidilleni joululahjaksi, mutta ostan sen nyt sen sieltä ja äitini maksaa sitten myöhemmin minulle. Minun ei ehkä olisi pitänyt mainita hänelle miten halvalla tuolla myydään elokuvia. Nyt joudun ostamaan monta elokuvaa joululahjaksi, koska minulla on omatunto. Onhan se nyt vähän noloa jos minun joululahjani maksaisin jotain kolme tai neljä euroa ja minä saisin jonkun 50 euron arvoisen joululahjan. Voinhan minä tietysti ostaa muutakin kuin elokuvia, mutta kun se on niin kätevää kun se tulee postilaatikosta. Joka tapauksessa huuto.netin jälkeen menin tänne galleriaan.
Klo on 19:25 ja jatkuu myöhemmin.

Tässä on Tasiksen juomisen lisäksi katsottu Salkkarit, kuunneltu musiikkia, menty OkCupidiin ja liitytty Photofeeleriin. Minusta tykkää nyt seitsemän ihmistä OkCupidissä, jippii. Olisi vaan kiva tietää ketkä seitsemän. Syy siihen miksi liityin Photofeeleriin on se, että OkCupidissa ei ole enää My Best Facea. Tuo on sitä paitsi parempi koska siellä minulla ei ole vastusta. Siellä vaan niin helvetin pinnallista. Vitut luonteesta, ulkonäön perusteella kaikki. Se menee kuvan mukaan olenko minä sosiaalinen, bisnesmies vai deittailtava. Sosiaalisen alalohkossa on itsevarma, aito ja hauska. Bisnesmiehessä on alalohkossa fiksu, ystävällinen ja johtaja. Deittailtavassa on alalohkossa fiksu, luotettava ja hyvännäköinen. Minulla on siellä vain yksi kuva. Minä liityin juuri hetki sitten, joten minulla on opeteltavaa vielä.
Klo on nyt 20:47 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juonnin lisäksi ollut tuolla Photofeelerissä ja minä todella minä tuosta sivustosta. Opin sen, että siellä on kuva yhdelle kategorialle. Voi olla, että voi olla samassa kuvassa monikin, mutta olen itse liikemies tässä kuvassa: romantikko86 ja voisitko tehdä bisnestä tuon näköisen ihmisen kanssa? Muista, että et siis tunne minua, et koskaan nähnyt ja et koskaan kuullutkaan minusta. Voisitko tehdä bisnestä tuon näköisen miehen kanssa? Se on muuten ihan oikea kysymys, eli olisi kiva jos joku vastaisi kysymykseeni. Minulle oli tullut kuvasta kommentteja ja ihan oikeasti kuvittelivat minun olevan liikemies. Minä olen tietohallinnon merkonomi ja minulla on liiketalouden perustutkinto. Minulle sanottiin muun muassa että näytän ylimieliseltä, hermostuneelta, ennemmin vitsiltä ja myös sanottiin, että yrityksen johtajan ei pitäisi ottaa tuollaista kuvaa ellei se ole yhtiön imagolle sopivaa. Ilmeisesti minun pitäisi olla puku päällä juoden konjakkia samalla kun poltan sikaria, kuubalaisia tietysti. Minun kuva-albumissani on toki monta kuvaa, jossa näytän sivistyneemmältä, mutten usko yhdessäkään näyttäväni liikemieheltä. Olisihan se hienoa omistaa firma, joka tuottaa joka tuottaa satoja miljoonia joka vuosi. Onhan se Facebookin perustajakin miljardööri, vaikka hän on nuorempi kuin minä. Ainakin muistaakseni hän on minua nuorempi. No ainakin kaksi neljästätoista pitäisi kuvan perusteella minua vakavasti otettavana liikemiehenä.
Ei kai tässä muuta, ettei päiväkirjasta tule liian pitkä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.