IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Miittiksen blogeja lukien osa 20Perjantai 21.10.2016 23:09

Heräsin tänään siinä puoli kahden aikoihin ja lähdin sitten Alkoon. Kesken bussimatkan huomasin, että reppuni oli unohtunut kotiin. Aluksi ajattelin mennä hakemaan sen, mutta onhan muovipussitkin keksitty ja koska nykyään Tasikset ovat muovipulloissa, aikoinaan ne myytiin lasipullossa. Muovi ei paina niin paljon kuin lasi, joten luotin muovipussin kantovoimaan. Ostin viisi sellaista 0,7 litran Tasista, eli kyllä se sen painon kesti. En viitsinyt kuudetta kokeilla nyt. Minulla on ikäviä kokemuksia muovipussien rikkoutumisesta aikoinaan kun ostin 20 lonkeroa Lidlistä ja pussi hajosi. Alkossa oli uusi myyjä, joka näytti ihan Netalta. Olin vähän, että wtf. En viitsinyt nimeä kysyä nimeä, enkä katsoa nimikylttiä. Se jälkimmäinen voisi vaikuttaa siltä, että tuijottaisin hänen rintojaan.
Kotona olin sitten hieman kahden jälkeen ja aloin juomaan Tasista ja nettiin sitten galleriaan lukemaan Miittiksen toukokuuta.

Klo on nyt 15:37 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja minä Tasiksen juomisen lisäksi luin loppuun Miittiksen toukokuun ja kun klo oli niin vähän ja yleensä perjantaisin minulle tulee telkkarista vähemmän katsottavaan kuin muina päivinä, niin luin myös kesäkuunkin. Nyt on kesäkuukin kuitattu. Neljä kuukautta on vielä jäljellä. Minulla ja Miittiksellä ei ole oikeastaan mitään yhteistä. Jos me juuttuisimme kahdestaan samaan huoneeseen, niin mistä me oikein puhuisimme? Vai tuijottaisimmeko toisiamme sanaakaan sanomatta kuin kaksi psykopaattia? Se on muuten aika friikkiä jos toinen koko ajan tuijottaa, muttei sano mitään. Tai no riippuu millaisella ilmeellä katsoo. Minä katsoin myös Panttilainaamon ja sen jälkeen Salatut Elämät.
Nyt on klo 19:33 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Salkkarit ja Degrassia. Söin myös pari oopperavoileipää. Minä kävin myös Photofeelerissa. Sosiaalinen minä tällä kertaa tällä kuvalla: romantikko86 ja taas vittumaisia arvosteluja. On kuulemma liian tumma. Se on mustavalkoinen kuva, joten sen on tarkoituskin olla tumma. Mustavalkoinen on taidetta ja ilmeisesti noilla ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä. Aggressiivinen ja ylimielinen taas ja sen semmoista. Minä tulin joka tapauksessa galleriaan sitten ja ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.