IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Viisi kuukautta synttäreihiniMaanantai 24.10.2016 22:18

Tänään heräsin siinä 13 aikoihin ja menin koneelle ja aloin juomaan samalla Tasista. Kuuntelin musiikkia samalla kun olin galleriassa. Sen minkä muistan eilisestä oli, että minulla saattoi olla jonkin sortin pieni mahdollisuus saada itselleni uusi tyttöystävä. Alkoholismini ei näyttävän haittaavan. No minulla ei nyt kuitenkaan ole uutta tyttöystävää. Miltäköhän tuntuisi jos olisi tyttöystävä pitkästä aikaa? Siitähän riemu syntyisi kun pääsisin tapaamaan naiseni vanhemmat. Minun ja appiukon välinen suhde olisi varmaan sama kuin Uuno Turhapuron ja vuoristoneuvos Tuuran. Selittämistä olisi miksi käteni aina tärisevät joka vierailulla. No minulla on tuo laulutaitoni, että rakkautta baarista.
Joka tapauksessa minä sitten myös katsoin Housen ja menin Photofeeleriin tämä kuva sosiaaliseksi. Kuusi vuotta vanha, mutta silti romantikko86 ja kommenttiin joka on galleriassa tuossa kuvassa, niin minä en näytä yhtään Samuli Edelmannilta. Katsoin myös Pulmuset ja 70´s show:n samalla syöden oopperavoileipiä jälkimmäisen aikana.
Nyt on klo 18:02 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Degrassia, Family Guy:n sekä Salatut Elämät. Minä tuolta Photoreelista aina vaan niin huonot arvostelut. Näytän surulliselta ja väsyneeltä. No niinhän minä olenkin. En ole yhtään onnellinen ja näytän melkein kymmenen vuotta vanhemmalta. Kuvissa minut on aina meikattu näyttämään nuoremmalta. 10 vuotta on ehkä liioiteltu, mutta silti nuorennan itseäni kuvia varten. Minulle tuli tuosta sosiaalisesta mieleen, että mielestäni jokaisen ihmisen pitäisi olla sosiaalinen. Minulla oli ammattikoulussa luokkalaiseni joka ei koskaan puhunut kenenkään kanssa. Minä puhuin ja minulla oli paljon kavereita. Kannattaa olla sosiaalinen ihminen siis.
Ei kai tässä kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.