IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

NatsapolitiikkaaSunnuntai 18.12.2016 22:15

Minä heräsin tänään siinä olisiko ollut 14:40 aikoihin ja aloin juomaan Tasista ja myös teetä. Tulin sitten tänne galleriaan musiikkia samalla kuunnellen sekä farmipeliä pelaten. Huomasin taas menettäneeni julkisen kaverini, BadGangstaa96:n, ja luonnollisesti suutuin ja yritin etsiä hänet ja vaatia selitystä moiseen eroon. En löytänyt koko galleriasta häntä. Minulla on nyt sitten 339 julkista kaveria.

Natsat ovat olleet galleriassa siitä suunnilleen loppuvuodesta 2010 lähtien, syyskuusta? vai marraskuusta?. No loppuvuodesta 2010 kuitenkin. Natsoihin voisikin käyttää tuota politiikkaa, joita olen laittanut aina otsikoksi, sillä natsojen kerääjät antoivat sydämiä toisilleen vastalahjaksi sydämistä ja kavereita otettiin vain natsan saamiseksi. Luuletko, että minulla on oikeasti 339 kaveria? En ole edes koskaan puhunut suurimman osan kanssa, mutta kun natsan takia. Se on politiikkaa, mutta hyvällä tavalla. Natsoja on täällä yhteensä 87 ja minulla on niistä 70 kappaletta. Minulta puuttuu Matkakuvaaja, Hyvä juttu, Suosikkiblogaus, Megasuosikkiblogaus, Superbloggaaja, Bestseller, Kingi, Puheenjohtaja, Agitaattori, Kimppakiva, Päivä Kuva, Quitter Hopea, Quitter Kulta, Quitter Platina, HC VIP (josta olen varmaan katkera ikuisesti), Suhe ja Oldskool. Natsapisteitä minulla on 1305 ja olen tällä hetkellä täällä galleriassa olevista natsatilaston viidennellä sijalla. Kolme on lähtenyt edestä pois, joten kaikkien aikojen tilastossa olisin kahdeksannella sijalla. Edellisen natsani sain tämän vuoden 11. päivä maaliskuuta. Olen ehdottanut uusia natsaideoita Natsat –yhteisössä. Muun muassa sen, että voisi saada natsoja, jos antaa muiden blogiin sydämiä kun nykyään saa vain se sydämen vastaanottaja. Siinä minulla olisi ainoastaan voitettavaa. Minä tuskin kuitenkaan tulen enää ikinä saamaan uutta natsaa, ellei niitä tehdä lisää. Natsat ovat kuitenkin mielestäni parasta mitä tälle gallerialle on tapahtunut koko tällä vuosikymmenellä.

Nyt on klo 16:36 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olin täällä galleriassa juttelemassa Grazyman89:n kanssa samalla kun kuuntelin myös musiikkia. Ei kai siinä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.