IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

SydänpolitiikkaaPerjantai 06.01.2017 22:27

Tänään heräsin siinä olisiko ollut puoli kolmen maissa ja sitten aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä, musiikkia myös samalla kuunnellen. Katsoin myös telkkarista Seinfeldia ja Konttoria. Niiden jälkeen katsoin mäkihyppykilpailun Bischofshofenista, jonka voitti Kamil Stoch.

Tämän gallerian sydäntoiminto on se, josta voisi tosiaankin käyttää sanaa politiikka. On ollut niiden tullessa sellainen ns. ”anna sydän, annan takas”. Minä olen yllättävää kyllä saanut jokaiseen kuvaani ainakin yhden sydämen joltakin. Kuvaan saamani sydämet ei niin väliä enää, koska olen saanut kuvasydännatsat. Blogisydämet sitten taas menee huonommin. Ei voi mitään. Kuviin saa sydämiä eniten nuori tyttö/nainen joka on mahdollisimman seksikkäänä kuvassa. Minä itse annan helposti sydämiä, mutta en miehillä niinkään. Miehille annan sydämiä lähinnä jos kuvassa on lisäksi nainen, kissa tai koira, hieno tausta/maisema, hieno auto, ase tai veitsi, kuva jollain tavalla hauska, joku kallis tai hieno tavara, alkoholituotteita tai muita joilla saa pään sekaisin, jos itse tyyppi on minun tuttu ja joskus annan ihan vaan säälistä. Säälillä tarkoitan esim. sitä, että kuvatekstissä pyydetään antamaan sydän. Itse en ikinä ole viitsinyt alentumaan siihen, että kerjäisin sydäntä.

Minä tulin tänne galleriaan sen mäkikisan jälkeen ja samalla kuuntelin musiikkia. Profiilissani oli puhuttu, mutta kaksi toisilleen joka ei liittynyt minuun mitenkään. Puhukoot mieluummin toistensa profiileihinsa. Brahim myös ihan pokkana tuli tervehtimään minua. Jos minusta ottaa eron joku kavereistani, niin sitä ei noin vaan tulla tervehtimään myöhemmin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.