IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Ne naisetSunnuntai 12.02.2017 22:28

Tänään heräsin siinä puoli kahden aikoihin ja herättyäni aloin juomaan Tasista ja menin tänne galleriaan musiikkia samalla kuunnellen. Täällä tuosta Ystävänpäivän Galtsumatch:n innoittamana tai muuten vaan päässäni tuoma ajatus naisista kävi ja koska minä en ollut vielä niin humalassa, että yhteisöihin sitä purkaisin, niin mielummin tänne.

Nyt siis kysyn kaikilta naisilta, että te haluatte elää tasa-arvoisessa maailmassa, joka toki on ok, mutta missä te olette kun lasku pitää maksaa ravintolaissa? Minä aina joka kerta maksanut, baarissa te saatte ilmaisia juomia. Syntymäpäiväni en saanut yhtään mitään, exäni omaan törsäsin. Pidätte meistä aluksi, mutta seurustelusta me olemme ihmisorjia joiden pitää tehdä kaikki. Väitetään naisten pitävän vanhemmista, mutta pari vuotta sitten eräs 21-vuotias nainen sanoi minun olevan liian vanha. Vai oliko se kohtelias syy sanoa, että olen liian ruma? Naisethan niitä pinnallisia on, ainoastaan ulkonäkö merkitsee. Sanotaan, että miksi naiset rakastuvat renttuihin, muttei miksei sitten minuun ole? Olenko minä liian suuri renttu? Väkivaltainen alkoholisti on kai liikaa, mutta miksi tuollainen sanonta on sitten laitettu? Taisin äidiltäni joskus kysyä ja hän sanoi, että olen liian suuri renttu. Muuttakaa sitten sanontaa. Sitten vielä kun minulla oli rahaa, niin olin mielenkiintoinen, kun ei ollut niin kaikki pois just like that. Mustasukkaisuus, jos vilkuilee tai hengailee toisten naisten kanssa, niin heti on luulo kuin haluaisin nussia niitä. Siitä puheen ollen jos pornoa katsoo ja vetää käteen samalla, niin hirveät raivarit. Ostokset, miksi minä olen kävelevä ihmislompakko? Emmekö me voisi elää maailmassa, jossa ihmiset maksavat omat ostoksensa? Lyöminen, he lyövät ihan pikkuasioista, mutta jos mies lyö niin heti me ollaan joitakin ihmishirviöitä. Minua se ei kylläkään haittaa jos nainen lyö minua, sillä tykkään pahistytöistä. Minua on nainen lyönyt, muttei se mielestä ollut mikään big deal, mutta jos itse olisin lyönyt takaisin, niin se olisi poliisin paikka tai eron. Mielummin poliisi kuin ero, koska on minulla kokemuksia poliisista väkivallan takia. Silti kuulostaako tasa-arvoiselta? Tiedän, että sanomani saavat monet naiset raivostumaan, naiset, ja eivät välttämättä koske kaikkia naisia. Puhun vain omasta kokemuksesta. Te naiset olette silti ihania.

No tulihan nyt avaudutta tuosta, hyvä silti se, että omaan kappaleensa. Minä en oikein muuta ole tehnyt tänään vielä. Klo nyt 16:40 ja jatkuu myöhemmin.

Minä välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin miljonääriohjelman, josta en kyllä oikein itse tiennyt pahemmin vastauksia kysymyksiin. Söin sen jälkeen oopperavoileipiä Degrassia katsellen ja olin täällä galleriassa sanomassa omaa painavaa mielipidettäni. Näin sisiliskon ryömivän näppäimistölläni kirjoittani, mutta hallusinaatio vain. Mietin tuota Ystävänpäivän GaltsuMatschia ja löytäkää minulle uusi emäntä. Kuulostaa ehkä oudolta kun tuossa ennen puhuin loukkaavaan sävyyn naisista, mutta he ovat ihania. Tytöt ovat ihania, haluan sellaisen pitkästä aikaa. Eniten pidän pahistytöistä, varsinkin Netta ja Emilia. Pahiksia molemmat, siinä kaksi naista minun makuuni. Pidän pahistytöistä eniten ehkä siksi, että he ovat luonteeltaan hyvin pitkälti samanlaisia kuin minä, ja myös hyvännäköisiä samalla. Kumpaakaa ei tuolla, mutta silti ainakin olisi kiva ihan uteliaisuutta tietää kuka voisi olla tuleva rouva Jarkko. Minä olen utelias mies ja silleen. Ihminen on utelias luonteeltaan.
Minä laitan tämän tänne nyt vaikka olenkin kesken keskustelun Grazyman89:n kanssa, koska eilen minulla oli vaikeuksia lisäämisen kanssa. Netti oli liian hidas.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.