IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään heräsin hieman ennen kahta. Olin nähnyt upean unen, jossa pääsin junamatkalle täältä Sodankylään Degrassin Ashley Kerwinin, Craig Manningin, Paige Michalchukin ja entisen luokkalaiseni Sulon kanssa. Sulo oli totaalinen tunnelman pilaaja ja päätinkin johdottaa hänet viimeiseen vaunuun ja päästin vaunun irti kesken matkan jättäen hänet keskelle ties mitä. Hehehee, heippa vaan Sulo. Minulla ja Paigella synkkasi ja minähän rakastuin heti. Niin ennalta arvattavaa, että niin kävi.

Joka tapauksessa herättyäni kävin suihkussa pitkästä aikaa ja sieltä tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Sitten katsoin ohjelmat House, Moderni perhe ja Pulmuset.
Nyt on klo 17:55 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Goldbergit ja menin takaisin OkCupid –sivustoon pitkästä aikaa. Se oli muokannut omaa profiiliani itsestään, sillä nyt minulle kelpaa ainoastaan naiset jotka asuvat 41 kilometrin sisällä. Miksi vain 41 kilsaa? Mitä vikaa on ulkomaalla asuvissa. Minulla oli tyttöystävä Kuopiossa aikoinaan. Mitä se olisi joku 500 kilsaa täältä vai mitä? Se oli 10 ihanaa ja vähemmän ihanaa kuukautta, mutta ainakin nainen näytti miten paljon oli tavatessa minua kaivannut, jos ymmärrät mitä tarkoitan. En tajua sitä minkä takia 41 kilometriä on joku maksimiraja seurustelusuhteessa. Minun piti joka tapauksessa päivittää profiilia, sillä en ole enää ollut pitkään aikaan töissä. Silti mietin, että mitä vittua oli tuo 41 kilometrin maksimiraja. Eihän 41 kilometriä ole kuin joku puoli tuntia bussilla tai jotain. Viisi uutta ihmistä on pitänyt minusta, mutta edellinen kuvani oli vanha. Se on tämä tässä: romantikko86 ja minä en nyt jotain syystä osaa laittaa uuttaa kuvaa sinne. Viimeisin kuvani tänne galleriaanikin on yli vuoden vanha. Viisi uutta ihmistä pitää minusta, mutten tiedä ketkä. Tämä on kuin 2005 uudelleen. Kaverilleni kerrottiin, että parikin tyttöä pitäisi minusta jos en joisi niin paljon. Tietysti lupasi tytöille kaverini ettei kerro keitä ovat. Kiitos tietämättömyys vaikka ties millainen hirviö sieltäkin olisi tullut. Olisi aina silti kiva tietää, se on se ihmisen uteliaisuus. Viime aikoina, tai muutama vuosi sitten, ainoa nainen joka suostuisi oli niin helvetin ruma, että minä olisin se kauniimpi puolisko siinä suhteessa. Yleensähän sanotaan, että nainen on se kauniimpi osapuoli, mutta tuossa tapauksessa minä olisin se paremman näköinen. Oli myös toinen nainen, ei niinkään ruma, mutta sanoi olevansa lievästi kehitysvammainen joten se on siinä. Ei kai tässä muuta. Kohta menen syömään.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.