IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Gallerian julkkiksetTorstai 10.08.2017 21:57

Heräsin tänään myöhään vasta kolmen aikoihin ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Kun pääsin kotiin, niin menin suihkuun ja sieltä tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Myöhemmin katsoin yhden jakson suomalaista Konttoria ja Pulmuset.

Googletin nimimerkkini katsoen missä kaikkialla olen. Minut oltiin lisätty galleriajulkkikseksi tällä sivulla yhdessä Grazyman_89:n ja Miittiksen kanssa https://ylilauta.org/aihevapaa/63110641. Ystävänpäivä oltiin kaikki meidän kolmen esittely lisätty. vauva.fi sivustolla oli noin vuosi sitten minusta kirjoitettu näin: ”vieläkin galleriassa. lukekaa sen blogi. tyyppi on vetänyt kännit vissiin joka ikinen päivä noin 10 vuoden ajan. siis en tajua, miten se on elossa. on ihan mielestäni rehellinen noissa asioissaan, joita blogiin kirjoittaa. tai mistä sen tietää, vaikka keksisi kaiken päästään. jotenkin tuntuu mun mielestä silti aidolta.” Tietysti kaikki mitä kirjoitan on totta. Eihän kukaan päiväkirjassaan valehtele. Siellä oli myös joku toinen sanonut, että Miittiksen ja minun blogit ovat myötähäpeää aiheuttavia. Kolmas oli maininnut sanoessaan omia suosikkejaan minusta näin ” Jo aiemmin mainitun Romanttikko86:n keskustelukaverinakin kunnostautunut elämäntapa-alkoholisti”. Se on totta, etten aina keskustellut kovin asiallisesti ja huutelin vaikka mitä vaikka kenelle täällä. Joka tapauksessa jos tietää mitä joku sinusta ajattelee, niin miksei googlettaisi siis nimimerkkiään.

Minä kirjoitin tarkoituksella tuon erilliseen kappaleeseen, jotta se olisi helpompaa lukea. Nyt on klo 18:23 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä, katsoin Housen sekä Simpsonit ja tulin tänne galleriaan. Minä söin myös karjalanpiirakkaa ja munavoita.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.