IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Linkki ei toimi kuten pitäisiPerjantai 11.08.2017 20:18

Heräsin tänään kahden aikoihin ja aloin juomaan sitten Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Kolmesta seitsemään alkoi sitten South Park –maratoni telkkarista, jonka katsoin. Söin myös kanaa ja riisiä. Olen huomannut muuten, ettei eiliseen blogiini laittama linkki auennut oikeaan osoitteeseen, joten laitan alemmas tekstin jotka oltiin sanottu meistä kolmesta gallerian julkkiksista, jotka ovat minä, Grazyman_89 ja Miittis. Teksti alkoi näin. Tämä ei siis ole minun kirjoittava, vaan jonkun anonyymin. Viesti lähetettiin tämän vuoden ystävänpäivänä.


Avataan tälläinen lanka nykyisen Irc-gallerian kuuluisuuksista tai muuten huomiota herättävistä henkilöistä.

Aikaisemmin suosiota nauttivat mm. CS-kimmo ja T.A.U.K.K.I

Listaan tähän muutaman kuuluisuuden nykyisestä galtsusta.
romantikko86/
Alkoholisti joka on viimeiset 10 vuotta vetänyt viinaa ja pitää galleriassa blogia, jossa kaipailee entisiä tyttöystäviään sen sijaan että keskittyisi tulevaisuuteen, eikä eläisi menneisyydessä.

Grazyman_89
Grazyman on pesunkestävä juoppo joka on niittänyt mainetta nykyisessä galleriassa. Kuvat ja blogi kertovat hienoa tarinaa tästä miehestä.

Kolmantena muttei vähäisimpänä Miittis
Miittis postailee keimailevia kuvia itsestään lähes päivittäin vaikka on peruspimu ulkonäöltä, mutta miittiksen blogi on erittäin mielenkiintoinen, päivän blogimerkinnät ovat kuin kopioita toisistaan, kun olet lukenut yhden olet lukenut kaikki. Miittis voisi postata saman blogipostauksen joka ikinen päivä eikä kukaan huomaisi eroa.


Nuo olivat hänen laittamat kuvaukset meistä kolmesta ja ennen kuin laitan hänen saamat kommentit, niin kerron nyt kaikille omasta kuvauksestani sen korjauksen, että olen toki alkoholisti, mutta olen juonut enemmän kuin 10 vuotta. 11 vuotta oikeastaan jos puhutaan kunnolla ryyppäämisestä, mutta ilmeisesti 10 kuulostaa paremmalta hänen mielestään. Toinen korjaus on se, että Emilia ja Netta eivät koskaan olleet tyttöystäviäni. Kaipaan toki ja pitäisi keskittyä tulevaisuuteen eikä eläisi menneisyydessä, siinä samaa mieltä toki. Minä olen muuten täsmälleen samaa mieltä mitä hän sanoi Miittiksestä. Olin toki lukenut vain jotain olisiko lokakuuhun tai marraskuuhun asti viime vuodelta, mutta silti siihen saakka kun luin, niin samaa mieltä. Seuraavassa luvussa tulee tuohon tulleet kommentit.


Miittiksestä:

”Kakssuuntasta sairastava tyttö, tod.näk. manioissaan kuvannut ja pistänyt koko gallerian pystyyn. Epäeettistä ruotia jossain yliksellä sairasta.”

”Skitsofrenia sillä on todennäköisemmin ja vaikuttaa hyvin töhölle ihmiselle.”

”Ei helvetti tuota miittiksen päiväkirjaa, kirjalllisesti samaa tasoa kuin jonkin kolmosluokkalaisen kirjoitus. Onko neiti koskaan kuulllut esim. sivulauseista?”

” Miittiksellä on skitsofrenia, eipä silti muutenkaan varmaan koskaan ollut mikään penaalin terävin kynä.
Luulee olevansa hyvännäköinen, seksikäs ja laiha vaikka on aivan tavallisen näköinen maantienharmailla hiuksilla eikä todellakaan ole nykyään mikään laiha (ennen oli, kun sairasti vielä anoreksiaa, huomaa vanhemmista kuvista että on lihonut aivan törkeästi) ja omistaa jäätävän pelastusrenkaan vyötäröllään. Eikö tuo itse huomaa mikä se oikeasti on? Puhumattakaan noista blogiteksteistä, revittelee koko elämäntarinansa mm. seksielämänsä ja kuukautisensa + kaikki sairauskertomukset jne kaikelle kansalle sekä on kertonut asuvansa jossain laitoksessa ja mainitsee vähän väliä hoitajat ja ohjaajat. Miten -91 syntynyt voi olla noin tosiaan kolmasluokkalaisen tasolla? Ja kompaten vielä edellistä, kirjoitustyyli... Lukekaa ja huutistelkaa, missähän on mahtanut mennä pieleen”.

”Miittis on kyllä legendaarinen, kaiken huippu. Muistan kun sen poikaystävällä (seurustelleet nyt noin kuusi vuotta) oli vielä tunnus galleriassa niin vaikutti ihan fiksulta perusjampalta, ei mikään alkoholisti/narkki eikä mielenterveysongelmainen tms, käy töissä ja niin edelleen. Miten on ottanut tuollaisen selvästi holhouksessa olevan tolvanan tyty-ydekseen, kun saisi varmasti paremmankin, jonkun aivan normaalin tytyn? Lisäksi kun ei Miittis mikään missikään ole että vois ulkonäön/kauneuden piikkiin laittaa.”

Sitten minä ja Grazyman_89:

”Eikä noi kaks äijääkään ihan perusjuopoilta vaikuta, varmasti jotain mielenterveysongelmia/henkistä jälkeenjääneisyyttä on heilläkin taustalla.”


Sellaiset kirjoitukset tuolla olivat ja kuten aiemmin sanoin, niin täysin samaa mieltä kaikesta, mitä Miittiksestä kirjoitettiin yllä. Se on raakaa, mutta totta. Hän ei nyt muutenkaan vaikuta sellaiselta ihmiseltä jonka kanssa normaalisti hengailisin. Negatiivista palautetta on aina helpompi saada kuin positiivista. Minä laitan joka tapauksessa tämän tänne nyt hieman aiemmin.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.