IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Ongelmia koneen kanssaLauantai 08.09.2007 00:53

Minun on todella vaikeata muistaa kaikkea tapahtunuta tämän viikon aikana. Minulla on ollut paljon ongelmia tietokoneeni kanssa ja vierailut ovat olleet vainhetkellisiä ja osa kirjastostakin.
Ainakin on juopoteltua tullut. Ai niin ja muuten kun minun piti torstaina mennä työvoimatoimistoon, niin juuri sinä päivänä sinne ei voinut tulla jonkin syyn takia jota en enää muista. Siis ihan turhaan tuli herättyä niin aikaisin, mutta olipahan baari sopivasti auki alakerrassa. Arvokisoja jälleen tuli pelattua. Ostin torstaina myös Pikku Britanian ensimmäisen tuotantokauden ja oli kyllä helvetin hauska sarja, naurettua tuli jatkuvasti.
Niin ja viime viikon lauantaina olin Jcobin kanssa tekemässä Olutpankin reissua, mutta se oli edelleen suljettu, joten vaihdoimme Idän Pisteeseen, mutta karaokea on vain perjantaisin, joten sitten Puotin Krouviin lonkeroille ja Jägermeistereille. VPyötään änkesi jälleen rikollisen (yllätys yllätys) joka selkeästi amfetamiineissa selitteli kaikenlaista mitä tuli nuoruudessaan tehtyä ja neuvoi meitä mitä tulee tehdä jos haluaa naista, kuten me tiedämme niin aineissa kaikki luulevat tietävän kaikesta kaiken. Taisin muuten samana päivänä aiemmin ostaa Juha Vuorisen kirjoittaman Juoppohullun päiväkirjan. Mielenkiintoinen kirja. Kyseinen kirja ei oikeastaan kerro kuin yhden alkoholistin päivistä.
Niin jaolen hävittänyt puukkoni, minulla ei ole aavistustakaan sen sijainnista. Pitää kai ostaa uusi.
Eipä oikeastaan mitään kummempia ole ollut muistaakseni. Eipä tainnut olla kovinkaan helppolukuinen päiväkirjamerkintä, mutta ei nyt voi mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.