IRC-Galleria

yawdreg

yawdreg

don't be a drag, just be a queen

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 18:08

Tydyy. Tallensin eilen voicelta me rakastamme musiikkia, JOS sieltä vaikka kerranki tulis jotain hyvää. No sit illal katoin niitä ja sain kauheen kohtauksen ku yhes tuli WTTBP <3 Tuli semmonen kunnon aww-fiilis taas vaihteeks, ku pari vuotta vanha video eikä oo aikoihin näkyny ja nyt sitte tulee :''D <3

Eilen anniinan kaa kattomas Night at the museum 2. <3 Oli hyvä leffa. :'D mut en vielkää tajuu mistä moto motosta ane ja janika puhuu koko aja ;o ehk mult meni se vaa ohi tai jotain, hmm. Ne einsteinit oli kyl aika aww :''D hihii. Ja ne vauvat 8D "no semmosii vauvoi kuitenki" "ei ne ollu mitää vauvoja!" "no semmosii nakuenkeleitä!" :''D moi ane on fiksu.

Oon aika ovela. Ku käytii kukunoris, sain FINALLY mun mcr-pinssit, 2e alennuksella ku kesti nii pitkään =D sit ku ostin tua-pinsseiksi, niistäki 2e alennusta. "no laitetaan nyt yhteishinnaks 7e" hih. :'D oli kivaa.

Ja ostin bliposta (vai blipposta? :'D) hienon totoro-kännykkäkorun <3 hihi ja taas alko soida päässä "tonari no tottoro tottooro, tottoro tottooro" :''D on se ihana elokuva. <3 pitää kattoo taas joskus.

Hihii. Käytii suomalaises, siel uudes Kerrangis pieni juttu Gerardin ja Lindseyn vauvasta. Luin sen nopeesti sit kaivoin kännykän esille ja otin siit kuvan :'D en tiiä miks, ja teksteistäkää ei saa selvää. Sit anniina yhtäkkii pöllähti siihen ja katto mua sillee joo whattafrank ja mä vaa olin siin sillee joo köh moi, et "se oli ainoo hyvä juttu täs lehes" :'''D oli kivaa moi.

Mut hihii. Oli kivaa eilen. ^^ olisin halunnu kukunorista sen totoro-julkan mut oli kaks ongelmaa, 1) mul seinät täynnä, ei mahtuis mihinkään ja 2) liian kallis, ei raaskinu ostaa. 8< mut se oli ihana <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.