IRC-Galleria

20.11.2009 - Raskasta Joulua, LohjaMaanantai 23.11.2009 20:01

Mä olenkin sitten vähän erimieltä kuin suurin osa muista kuuntelijoista. Nimittäin mua ei millään tavalla häirinnyt se discojumputus keikan aikana, enkä edes onnistunut kuulemaan sitä ollenkaan. Keikka oli sen verran hyvä ja laulajatkin Raskasta Joulua keikkojen parhaimmistoa, että mua ei olisi pystynyt juuri ollenkaan edes kukaan häiritsemään. Ja keikkapaikastakin tykkäsin sen takia, koska oma paikkani oli paras mahdollinen. Näkyvyys ja kuuluvuus eivät enää olisi edes voineet olla paremmat. Keikka ei silti kumminkaan yltänyt parhaimmistoon.

Bändin instrumentaalisena vetämä Rekiretki sekä Mirkan ja Vilin soolot olivatkin sitten sellasia kohtia kun en oikein tiennyt miten päin olisi ollut joten tiskilläkin kerkesin käväistä. Mä vaan niin kaipaan sitä laulua siihen mukaan etten oikein jaksa kuunnella pelkkää soitantaa, vaikka jokainen kumminkin soitti erittäin hyvin.

Ilja on kyllä sellanen showmies, ettei tylsää hetkeä mieheltä voi edes odottaa. Nousi ehdottomasti mun suosikkeihin heti silloin kun kuulin kyseistä herraa ensimmäisen kerran. Lohjan keikalla siis veti aivan Loistavasti. Kun osaa niin osaa, eihän siinä sen kummempaa. Nisse-Polkka tuli jopa kuvattua, mun paskalla kameralla.

Aria olinkin odottanut näkeväni lavalla taas pitkästä aikaa, enkä joutunut pettymään. Ehkä ihan parhaimmistoa ei vielä nähty, mutta kyseessähän olikin ensimmäinen keikka. Oi Jouluyö & Kun Joulu On löytyvät sitten Arin vetoina kuvattuna.

Suprise, suprise! Parviainen olikin illan odotetuin, eikä hänelle pysty kukaan vetämään vertoja millään tavalla. Koko kroppani tärisi ja hengistykseni salpaantui kun Me Käymme Joulun Viettohon aloitti keikan, eikä siitä meinannut loppua tulla melkein ollenkaan. Joka kerta kun Anthony saapui lavalle, tuntui kuin olisin ollut tulessa. Kaikista parhaimmat vedot mitä olen Raskasta Joulua keikalla ikinä kuullut on Heinillä Härkien & Tähti tähdistä kirkkain. Ave Mariaan olikin sitten taas erittäin hyvä lopettaa show, vaikka mullehan se olisi loppujen lopuksi aivan sama mitä Parviainen laulaa, koska huononkin biisin hän saa kuullostavaan aivan upealta. Voisin kuunnella Anthonya vaikka kuinka kauan, harmi vaan ettei häntä nähdä huomenna vantaalla.

Hirveän pettymyksen silti koin Lohjalla jos kuulemani tieto pitää paikkaansa. Se nähdään sitten Mikkelissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.