IRC-Galleria

24.11.2009 - Raskasta Joulua, VantaaPerjantai 27.11.2009 00:02

Lohja sekä Vantaa ovat molemmat keikkoja jotka onnistuivat monen onnistuneen sattuman kautta, kummallekkaan ei alunperin ollut tarkoitus lähteä. Näin voisi tapahtua uudestaankin, ties miltä keikoilta vielä itseni tänä vuonna löydän kun luulin vielä vähän aikaa sitten, että Tampere ja Mikkeli jäävät ainokaisiksi.

Täälläkin onnistuin valitsemaan paikkani sen verran hyvin, ettei mikään ollut häiritsemässä keikkanautintoani. Pitkästä aikaa suoraan eturivistä. Keikka oli ehdottomasti yksi parhaimmista jonka olen tältä kokoonpanolta nähnyt kaiken kaikkiaan. Porukkaa oli aika vähän paikalla ainakin mun silmiin, mutta sitäkin paremmat bileet. Plussaa tämä keikka saa vielä senkin osalta, että sooloilua oli vähemmän kuin edellisellä keikalla tai siltä se ainakin tuntui. Mulla ei löydy sanoja ylistämään tätä keikkaa tarpeeksi. Tämän takia kannattaa käydä niin monella keikalla, koskaan ei voi tietää etukäteen minkälainen meno on.

Enkä mä osaa oikein mitään erityistä Arista ja Iljasta sanoa ettei tule Lohjan keikan toistoa liikaa, paitsi että Ari kuullosti huomattavasti paremmalta. Juuri sitä mitä kaipasinkin. Tyytyväisempi en enää voisi olla. Ja jos ei saada Parviaista niin sitten Ahola! ♥ Toijalan lahja maailmalle. En olisi enää enempää enkä vähempää voinut odottaa. Jarkko veti aivan loistavasti. En etsi valtaa loistoa oli oiva veto tälle keikalle. Mitä sitä liikaa hehkuttamaan, saattaapi vielä mennä sanoissa ihan sekasin. Kiitos ja kummarus tästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.