IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

warcraft 2 battle.net editionMaanantai 31.05.2010 18:03

Peli: warcraft 2 battle.net edition
Alusta: PC
Laitevaatimus: Windows 95/98/NT/ME/XP
Pentium-60 tai vastaava prosessori, 16mt muistia, 2 x cd-rom asema
Testikone: riittää kun sanoo että pyörii varmasti.

Aikana jolloin örkit olivat miehiä, ihmiset parturikampaajia ja sisustussuunnittelijoita

Pelattavaa pikkurahalla, maksoi 2,40 € netistä tilattuna.

Peli on jo päässyt aika miehekkääseen ikään ja se kyllä näkyi välivideoissa joiden tarkoitusperät jäivät hieman hämäriksi ja muutenkin pelin gravoissa. Vanhuudesta huolimata warcraft on aika onnistunut naksu ja kaikki samat perusominaisuudet löytyvät nykyisistäkin genren edustajista.

Käyttöliittymä oli yksinkertainen ja toimiva taisteluissa. Uusia joukkoja tulee tehtävien edetessä. Taustatarinan tynkä menettelee ja oli varmaan ajan mittapuulla ihan hyvä. Örkeillä oli mielenkiintoinen pelata.

Puolestaan ihmisten skenaario ei oikein iskenyt, olivat tylsempiä paremmista taikureista huolimatta. Ihmisten ääninäyttely myös tökki pahemman kerran, tyypit kuulostivat lähinnä takavuosien sillä silmällä ohjelman stylisteiltä.

Alku oli ihan kivaa retropelailua, mutta loppua kohden tylsyysmittari alkoi lähennellä punaista. Peli on vähän turhan yksinkertainen ja tekoälyvastustaja on enemmän kuin pelkkä pölkkypää. Ja se sama perhanan hehkutusmusiikki joka ikisessa kentässä...

Pelasin peruspelin läpi muutamassa viikossa, mutta minulla on pieni poika enkä voi olla enää kuten nuoruudessani tuntitolkulla koneen äärellä. Joten luulen että hc-nörtti voi naksutella tämän pelin yksinpeliosuuden vajaassa viikossa.

Jätin lisäosan pelaamatta, toki kokeilin sen ihmis jä örkki kamppanioita mutta en löytäny tarpeeksi uutta materiaalia jotta olisin jaksanut sitä jatkaa pitemmälle. Lisäksi se oli yllättävän vaikea verrattuna peruspeliin ja ne muutamat kentät joita kokeilin päätin käyttää netin cheatteja jotta näkisin mitä niillä on tarjottavana.

En ole hirveän innokas naksujen nettipelailija joten jätin myös sen osion vain kokeiluun. Vaikka enemmän oikeuksiinsa tämä peli pääseekin ihmispelaajaa vastaan.

Hyvää:
Käyttöliittymä
örkit
yksinkertainen pelattavuus

Huonoa:
Loppua kohti tylsä
tekoäly tökkii
ihmiset

Yleisarvosana:
8/10 (arvoasteikolla 1-10)

kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.