IRC-Galleria

Uuh, houmou! [Terence Trent D'Arby - Rain]Sunnuntai 08.07.2007 22:35

Veli laittoi ruokaa illallisseurueelle, intialaista ja kiinalaista. En käyttänyt puikkoja, koska olivat pirun vaikeat. Niin se aika vaan vierähti. Suunnattiin SETA:n juhliin Klubille. Oli tyttöä, oli poikaa, oli tytön näköistä poikaa, oli pojan näköistä tyttöä. Ihan hassua se vaan on aina. Jonne Aaronin näköisellä tytsyllä oli sikamakee tukka. Vaikkei kaveri myöntänytkään, niin siellä oli niin darkversion Jude Law! Uh, ja yks extinalainen tuoksui niiin hyvältä. En mä mikään hullu ole, se Escadan Summer oli vaan niin jees.

Kotimatkalla poikettiin yhden teinipojan kodin läheltä poimimassa yksi ilmeisesti ex-humalainen punapää, joka oli vieraillut huijausmuslimin reggaekämpässä.

"Mä en koskaan menetä humalassa tasapainoani enkä ymmärrä ihmisiä, jotka ei pysty pitämään viinaa sisällään", sanoi tuleva eläkeläispelaaja ja ihmetteli pahaa makua suussaan sekä mustelmia kehossaan.

--

Hyppäsin perjantaina ponillani elämäni ensimmäistä kertaa. Ilman satulaa about 30 senttiä. Eteni ja hyppäsi tasaisesti ja pyöreästi. Nice.

--

Töissä on ollut oikein viihdyttävää, kun näkee välillä "tuttujakin". Eihän sieltä malttaisi pysyä poissa edes.

--

"Step out your cool suit.
Snap on you wet boots.
And now eat all you mushrooms."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.